AKTUELNO

Na današnjem četrdesetodnevnom pomenu Mihailu Janjuševiću, rođenom bratu Marka Janjuševića Janjuša, okupila se ožalošćena porodica, kao i prijatelji, kumovi, komšije...

Jauci su odzvanjali prijepoljskim grobljem "Dvorine", a okupljenima se obratio najpre kum Janjuševića.

Foto: Pink.rs

Došli smo danas posle 40 dana da se poklonimo našem Mihailu. Znamo da bol neće proći, a mi smo došli da pokažemo porodici da nisu sami i da im pomognemo u njihovom bolu koliko god da možemo. Nema šta da se priča u ovoj tragediji, hvala svima - rekao je kum, a potom se okupljenima obratila tetka:

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Mile, bebo naša, tako su te sestre zvale, nadam se da si smirio svoju dušu i da si sa anđelima. Majka te nikada nece prežaliti, bio si divan, bolji od većine nas ovde, ali eto. Tetka će te voleti dokle god joj kuca srce. Neće te tetka zaboraviti nikada, ni tvoje kontrolne, ni tvoje nestašluke. Srećo moja, neka te anđeli čuvaju - poručila je tetka, koja je rasplakala sve prisutne.

Podsetimo, Mihailo Janjušević pronađen je mrtav 25. decembra 2023. godine. Prema prvim, tada nezvaničnim informacijama, sumnjalo se na samoubistvo, što je kasnije i potvrđeno - Mihailo je sebi oduzeo život vešanjem, u 27. godini. Nakon samo dva dana, 27. decembra, najmlađi od trojice braće Janjuševića sahranjen je u rodnom gradu u Prijepolju, a sahrani su prisustvovali porodica, prijatelji, sugrađani. Mihailo je, inače, bio zapažen na društvenim mrežama - bio je zaposlen u jednoj IT kompaniji, bavio se i modelingom, a bio je i zaljubljenik u teretanu. Na mrežama se spekulisalo da je Mihailo sebi oduzeo život zbog sajber nasilja koje je doživljavao na društvenim mrežama, međutim njegov brat Marko demantovao je ove navode, budući da nisu poznati jasni razlozi zbog kojih je digao ruku na sebe. Kako je Janjuš ispričao, njegov najmlađi brat nije ostavio oproštajno pismo, a poslednja poruka koju je poslao bila je upućena majci - emotikon srca.

Foto: PINK.RS/N. Brajović/INSTAGRAM.COM/JANNMIHA/Pink.rs/Z. Veljković

Autor: PINK.RS