AKTUELNO

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš nakratko je napustio "Elitu", kako bi u rodnom Prijepolju prisustvovao današnjem četrdesetodnevnom pomenu svom najmlađem bratu Mihailu, koji je 25. decembra prošle godine oduzeo sebi život u 27. godini.

Janjuš je, vidno utučen i slomljen, stigao u porodični dom, nakon čega će se zajedno sa ostalim članovima porodice uputiti na lokalno groblje "Dvorine", gde je 27. decembra sahranjen njegov najmlađi brat Mihailo, od čije se smrti danas navršava četrdeset dana. Janjuš, kao i ostali ožalošćeni članovi porodice, i dalje se ne mire s činjenicom da su prerano ostali bez voljenog brata i sina, koji je, iz nepoznatih razloga, digao ruku na sebe.

Podsetimo, Mihailo Janjušević pronađen je mrtav 25. decembra 2023. godine. Prema prvim, tada nezvaničnim informacijama, sumnjalo se na samoubistvo, što je kasnije i potvrđeno - Mihailo je sebi oduzeo život vešanjem, u 27. godini. Nakon samo dva dana, 27. decembra, najmlađi od trojice braće Janjuševića sahranjen je u rodnom gradu u Prijepolju, a sahrani su prisustvovali porodica, prijatelji, sugrađani. Nalaz obdukcije, koju je naložilo tužilaštvo, i dalje nije završen. Mihailo je, inače, bio zapažen na društvenim mrežama - bio je zaposlen u jednoj IT kompaniji, bavio se i modelingom, a bio je i zaljubljenik u teretanu.

Foto: INSTAGRAM.COM/JANNMIHA

Na mrežama se spekulisalo da je Mihailo sebi oduzeo život zbog sajber nasilja koje je doživljavao na društvenim mrežama, međutim njegov brat Marko demantovao je ove navode, budući da nisu poznati jasni razlozi zbog kojih je digao ruku na sebe. Kako je Janjuš ispričao, njegov najmlađi brat nije ostavio oproštajno pismo, a poslednja poruka koju je poslao bila je upućena majci - emotikon srca.

Mihailo je bio najmlađi od trojice braće Janjuševića.

Foto: Instagram.com/janjuseviccmihailo

Autor: pink.rs