AKTUELNO

Nije mu dobro!

Voditelj Darko Tanasijević ušao je u Belu kuću kako bi učesnicima zadao novi zadatak. Reč je dobila Milena Kačavenda koja je otkrila da li se ikada kajala.

Danas pričamo o nekoj vrsti kajanja. Počeću sa Milenom. Milena o koga si se ogrešila u žviotu? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima jedna drugarica sa kojom sam se družila 16 godina. Ja sam u tom trenutku bila u insotranstvu, ona je došla kod mene i mislila je da ostane i nađe posao. Ja sam u tom periodu htela da izbegnem vezu sa svojim bivšim dečkom. Ja sam bila sigurna da se ja neću pomiriti sa njim. Međutim on se jedno jutro pojavio na vratima, a kada sam iznajmljivala stan vlasnik je bio naš pilot. Ja sam odlučila da se vratim u Srbiju, a ona mi je postavila uslov da biram ona ili muž. Nikada se više u životu nismo čule, nismo se videle toliko godina, bilo mi je žao kad sam se vratila. Ja sam se dugo kajala. Što se tiče Elite, ogrešila sam se o Slađu, rekla sam joj dosta ružnih reči, koje nisam trebala - rekla je Milena.
Da li si se pokajala u sebi ili si nastavila dalje? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam se pokajala, ali život ide dalje - rekla je Milena.
Aneli o koga si se ti ogrešila? - upitao je Darko.
Kajem se što nikada nisam slušala majku. Ne odnosi se samo na životne partnere. Uvek kad mi je govorila, ja nisam htela da je saslušam. Kasnije kad dođu te stvari na naplatu meni bude krivo. Ja sam kroz svoje veze dala sve od sebe, baš sam posvećena, uvek sebe žrtvujem. Ja sam se ogrešila o svog bivšeg partnera Vladana. Ja sam htela sebi naći lek zbog veze pre Vladana. Ja sam bila slobodna izlazila sam i sve to. Vladan je video da sam ja krenuo drugim putem, mene je taj dečko uputiti na pravi put, lagala sam se, zezala sam ga. Ogrešila sam se o njega, ali bila sam u tom nekom filmu zabave, ludila - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

O koga si se ogrešila u Eliti? - upitao je Darko.
Pokajala sam se zbog svađe sa Miljanom. Svašta smo jedna drugoj rekle, mene je stvarno kopkalo to dugo. Onda prema Mići, on je uvek tu bio uz mene, to nije fer prema Mići, kada mu ja nekad kažem neke stvari u besu - rekla je Aneli.
Da li si se ogrešila o Janjuša? - upitao je Darko.
Ne, dala sam sebe 200 posto. Bila sam najbolja verzija, ja sam po prirodi, drska, prgava, a sa njim u odnosu sam ćutala. Mislim da je neko na mom mestu da bi lupao, skako i lomio. Duboko sam se pokajala što se tiče Miljane, to me je baš kopkalo - rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P