AKTUELNO

Andrijanine drugarice ne mogu da se oporave nakon pevačicine smrti, a uporno krive sebe jer su te kobne noći zaspale.

Pevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala 10. januara kada je pala sa 24. sprata zgrade u Dubaiju. Andrijana je na odmor otputovala sa svojim drugaricama, koje su u trenutku njenog pada spavale.

Foto: PIXABAY.COM; INSTAGRAM.COM/ANDRIJANALAZIC

Njene prijateljice su teško podnele pevačicinu smrt, zbog čega su od kobnog događaja sve vreme na lekovima. Pored toga, one konstantno krive sebe što su te noći zaspale.

Sve ovo je toliko strašno da se ne može rečima opisati. Andrijanine drugarice su u teškom psihičkom stanju, piju lekove za smirenje i sve vreme se preispituju da li su mogle da učine nešto da ne dođe do ovoga. One samo ponavljaju: "Nikad sebi nećemo oprostiti što smo te neći zaspale, što smo je ostavile samu... Možda bi sve bilo drugačije" - priča njihov zajednički prijatelj.

Foto: INSTAGRAM.COM/ANDRIJANALAZIC; FACEBOOK.COM/NEBOJSA LAZIC ZENGA

Kako je zatim dodao njihov zajednički prijatelj, drugarice još uvek ne mogu da se pomire sa činjenicom da Andrijana nije živa.

Te devojke ne mogu da se pomire sa činjenicom da Andrijane više nema, proganja ih to, vraćaju im se slike njihovog poslednjeg druženja, neposredno pred nesreću, i stalno sebi prebacuju zbog toga, da li su mogle na neki način uticati da do nesreće ne dođe! - završava izvor za "Republiku

Autor: Pink.rs