AKTUELNO

Nakon Jelenine smrti, tragdije su se samo nizale.

Na današnji dan pre osam godina u javnosti se pojavila vest da je nestala pevačica Jelena Marjanović i to na svega nekoliko stotina metara od supruga Zorana Marjanovića i tada petogodišnje ćerkice Jane. Dan kasnije pronađena je mrtva na nasipu Crvenka u Borči.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Istragom je utvrđeno da je pevačica svirepo ubijena, a za zločn je optužen njen suprug Zoran. On je prvobitno osuđen na 40 godina zatvora, ali je Apelacioni sud ukinuo tu presudu i slučaj je vraćen na ponovno suđenje.

Jelenino ubistvo povuklo je crni niz smrti…

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Prvo je preminula njena baba. Pelagiji Manojlović (75), srce je prepuklo od tuge. Preminula je 23. maja 2016. godine u Novom Pazaru, tačnije ni dva meseca od ubistva svoje mezimice. Zvanični uzrok smrti – moždani udar.

Usledila je smrt Jelenine majke. Zorica Krsmanović (53), bolovala je od kancera i stanje joj se pogoršalo nakon zločina i umrla je 4. oktobra 2016. godine u svojoj kući u Borči.

Sahranjena je na groblju Zbeg, pored supruga Dušana Krsmanovića koji je takođe bolovao od raka, a preminuo je 2007. godine.

Porodica redovno obilazi grobove Krsmanovića, kao i Jelenin što potvrđuje i sveže cveće.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Nakon Jeleninog ubistva umro je i Saša Milošević (47), autor stihova koji su uklesani na Jeleninom spomeniku, jedan od inspektora koji su bili uključeni u istragu, žena koja se dopisivala se nakon Jelenine smrti dopisivala sa Zoranom Marajanovićem...

Foto: Pink.rs/N. Brajović

U septembru 2021. godine preminuo je i Zoranov otac Vladimir, a pola godine kasnije i njegova majka Zorica. Spomenik nije postavljen i utisak je da niko ne obilazi njihov grob, imajući u vidu da nema cveća i da je zarastao u travu.

Autor: