AKTUELNO

Blogerka ima traume!

Luna Đogani, ćerka pevačice Anabele Atijas i densera Gagija Đoganija, privukla je veliku pažnju na sebe ulaskom u rijaliti Zadruga, gde je započela vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Zbog toga je proglašena ljubavnicom, mnogi je osuđuju zbog postupka koji je napravila, a očigledno je da ona zbog svega toga ima traume.

Foto: RTV Pink

Naime, tokom večeri Luna se gušila u suzama i nije mogla da prestane da jeca dok je njen dragi tešio. Pošto su skinuli bubice, nije se moglo čuti o čemu pričaju ali je bilo jasno da je neka velika stvar u pitanju. Nešto kasnije, Luna je ispričala Teodori Džehverović svoj san:

Foto: TvPink Printscreen

Svi krećete da se smejete, svi ste znali, svi mi se smeju u facu i ja se okrećem ka njemu i kao "jesi ti meni stvarno uradio to" i on kaže "Luna, odje*i, sve je bila fora". I ja preskačem tamo na farmu i odlazim i klečim i plačem i oni se kao smeju i vraćaju me kao kera, ja krećem da udaram u kapiju, plačem, vrištim. I dolazi Sloba i kreće da se smeje, ja plačem, urlam, udaram, on mi kaže da se ne blamiram i Bane mu prilazi, kreće da se svađa, kao kaže mu "buraz, kako si mogao to da joj uradiš", a on je sve vreme držao nju za ruku, smeje mi se, Maca mi se smeje, ja ga pitam "je l' sve to tajni zadatak", on mi kaže da je stvarno - ispričala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Kija NE MOŽE DA GLEDA Slobu: Licemeru, smejao si se mojim SUZAMA! (VIDEO)

Teodora je prokomentarisala da Luna ima traume, što je veoma očigledno, a da li će njen san, odnosno noćna mora postati u nekom trenutku stvarnost videćemo.

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'