AKTUELNO

Sloba i blogerka još više zaratili.

Tokom prethodne večeri zadrugari su imali priliku da gledaju video-snimke koji su obeležili prethodnu nedelju, to su najčešće klipovi o kojima zadrugari nerado pričaju ili poriču da su šta su rekli.

Ukućanima je pušten snimak gde su se Luna Đogani i Slobodan Radanović žestoko posvađali kada je blogerka čak i fizički nasrnula na pevača, zbog toga što joj je on rekao: "jadna si".

Foto: Printscreen Youtube

Nisam je gurnuo, drago mi je što je pušten snimak, ona je zapela za krevet. Ta priča da sam te gurnuo, okači mačku o rep. Drago mi je što sam video ovaj snimak, da dokažem da nisam agresivac. Izvinjavam se za te psovke, to je bilo u afektu. To: "j*bem ti mater" i to: "klošarko", nisam mislio tako... - rekao je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

On je taj koji nema mu*a da kaže "Ja volim Kristinu, ona je moja žena, hoću da budem sa njom, ne verujem joj, ali daću joj vremena da mi to dokaže. Luna ti si bila moja avantura." Da je to rekao ja bih mu rekla "svaka čast" i okrenula se... Ja njega volim nesebično. Ja bih volela njega da vidim sutra sa njom u novinama, ili sa nekom drugom, meni je stvarno drago da on bude srećan. On je meni na to rekao da ga ne odgurujem. On je taj koji mi ne da da odem, a zna da od nas neće biti ništa, da će se vratiti ženi i da će vratiti Kristini i da će kad izađe da će da moli da joj se vrati... Ti ne umeš bez žene da živiš. Nemoj ti mene da savetuješ, ti koji si me povredio - vikala je blogerka.
Ja dok imam 10 prstiju prositi neću. Možeš da ponižavaš nekoga ko te tako vaspitao. Ti meni da govoriš da ću ja nekoga molim. Pre ću da se upucam, nego nekoga da molim - besneo je Sloba na Lunu

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na Kristina Kockar jedan od aktera ove priče, zbog toga što se našla Slobi i pružila mu prvu pomoć, a tada naišla na kritike od strane blogerke, ona je dobila priliku da sve ovo prokomentariše

Luna je u pravu, ja nisam žena za Slobodana Radanovića. Ona je bolja za njega u svakom smislu, a ne ja - dobacila je Kija.
Veruj mi da si ti savršena, njemu treba neko ko treba da ga vaspitava - odgovorila joj je Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Lepi Mića je od samog početka podržavao Kijin i Slobin brak. On nije mogao da ostane imun na priču ljubavnog trougla, pa je dao sebi za pravo da prokomentariše pomenutu situaciju.

To nije pošteno, da Sloba bude kao ping pong loptica, vas dve volite njega, on voli vas na različite načine, a vi to ne možete da podnesete. Ti si Luno u ovoj priči nemoralna, ti Luno, dete, treba da se skloniš iz ove priče, ovo ti nije potrebno, ovo je za tebe klasičan blam - savetovao je Mića Lunu

Pročitajte još: DEFINITIVNO JE NE ŽELI ZA SNAJKU? Filipov otac ŠOKIRAN svađom njegovog sina i Marije Ane: NEĆU DA IMAM OVAKVE SCENE U KUĆI! (VIDEO)

Raspravu blogerke i pevača možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'