AKTUELNO

Pevačica i pravnica iz Bijeljine Andrijana Lazić biće sahranjena danas, 19. januara, u Velinom selu, a na ispraćaj na večni počinak stigle su i dve devojke koje su bile sa njom u Dubaiju, kada je i stradala.

Miloš Bojanić i njegova supruga Branka bili su porodični prijatelji sa tragično nastradalom pevačicom Andrijanom Lazić, koja će danas biti ispraćena na večni počinak.

Foto: Instagram.com/andrijanalazic, e-stock/dušan milenković

Sahrana treba da počne u 13 časova, a pred sam početak na porodično imanje stigla su kola hitne pomoći. Kao što smo već ranije napisali roditeljima pokojne pevačice je pozlilo, zbog čega se pretpostavlja da je stigla lekarska pomoć.

Tom prilikom, okupljeni fotoreporteri i mediji uslikali su i uvideli da su drugarice sa kojima je Andrijana bila u Dubajiu, stigle na sahranu. Jedna je u rukama držala veliku ikebanu sa roze cvećem, dok je druga nosila belu ružu.

Foto: FACEBOOK.COM/PRIVATNA ARHIVA; INSTAGRAM.COM

ODBILE DA ODGOVARAJU!

Naime, mnoge ekipe medija nalaze se u Bijeljini ispred porodičnog doma tragično nastradale pevačice Andrijane Lazić koja je, podsetimo, nastradala tako što je u Dubajiu bila na odmoru sa drugaricama, te je 10. januara pala sa 24. sprata. Kako prenose mediji, drugarice nisu želele da daju izjave i odgovaraju na pitanja predstanika sedme sile.

Tamo je otputovala sa drugaricama 7. januara, a poginula je tri dana kasnije, 10. januara.

Autor: pink.rs