AKTUELNO

Pevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala 10. januara padom sa 24. sprata u Dubaiju, a sahranjena je u Velinom selu 19. januara.

Poznato je da su na dan njene sahrane na zvaničnom Jutjub kanalu objavljene dve pesme "Perverzno“ i "Ubiću te“, koje su prevashodno trebale biti objavljene u maju prošle godine.

Otac nastradale Andrijane, Nebojša Lazić Zenga pre dva dana proslavio je rođendan, prvi koji je dočekao bez svoje mezimice. Inače, poznati po porodičnom duhu, jasno je da je ovo bio jedan od najtežih dana za porodicu Lazić, budući da su Nebojšin rođendan dočekali bez Andrijane.

Foto: printscreen

Mnogi su se zabrinuli šta se dešava sa Nebojšom, budući da je poslednji snimak okačio svoje nastradale mezimice, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Ljudi na društvenoj mreži Fejsbuk su mu čestitali, a on nije imao hrabrosti ni da se zahvali koliko mu je teško bilo.

Foto: INSTAGRAM.COM/ANDRIJANALAZIC; FACEBOOK.COM/NEBOJSA LAZIC ZENGA

Kako je njen otac sam izjavio, on planira odlazak u Dubai, kako bi sam učestvovao u istrazi, a sada se pojavila i nova "teorija", koja kruži društvenim mrežama. S obzirom da su drugarice tada ostale da spavaju, Andrijana je, kako se sada spekuliše, bila u društvu nepoznatog muškarca, kog je upoznala u Dubaiju i sa kojim je izlazila. Iako se i dan-danas ne zna šta se tačno dogodilo tog kobnog dana, spominje se da je u stanu sa njom i drugaricama, koje su tada spavale, bio i nepoznati muškarac, a ni dan-danas se ne zna da li je on prisustvovao njenoj smrti ili je apartman napustio pre.

Autor: pink.rs