AKTUELNO

Mirka Vasiljević je rešila da novac uloži u novi biznis, evo čime će se baviti!

Glumica Mirka Vasiljević je javnosti poznata po ulogama u mnogim serijama i filmovima i predstavama. Najveću popularnost stiče zahvaljujući ulozi u filmu "Mi nismo andjeli 3".

Veoma mlada se ostvarila u ulozi majke i supruge, a sada je odlučila da pored glumačke profesije novac uloži i u biznis.

Pored talenta za glumu koji Mirka poseduje, više puta smo imali priliku, da je vidimo u mnogim emisijama kako pravi većinom zdrave poslastice.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Iako se pričalo da glumica razmišlja o proširenju porodice, ona se ipak odlučila na novi poslovni poduhvat. Naime, Vasiljevićeva je odlučila da se upusti u biznis pravljenja torti sa jednom od svojih prijateljica. Ovu priču potvrdila je i sama Mirka.

Kako je navela, ona za cilj ima da njeni proizvodi postanu popularni zbog kvalitetnih namirnica, a ne zbog toga što ih ona pravi.

Želela sam da kvalitet bude u prvom planu, a ne to ko pravi torte i da se pominje moje ime. Od početka do kraja je u tortama prisutno sveže voće. Sa prijateljicom sam osmislila nešto što je drugačije, a da nije klasičan voćni tanjir. Moja želja za kreativnošću je pretočena u ukusne poslastice. Prijateljica i ja se dopunjujemo i želja nam je da jedna zdrava, ukusna i vizuelno lepa poslastica bude prisutna na slavljima zbog same ideje i koncepta - rekla je Mirka.

Foto: TV Pink Printscreen

Mirkin potez za većinu nije bio iznenađujući, s obzirom na to da je glumica veliki zagovornik zdravog života i da je u više navrata pričala o namirnicama koje koristi za pripremu jela i slatkiša, kao i o tome koliko joj je važno da one budu kvalitetne i sveže. Ipak, ostaje nam da vidimo kako će se Vasiljevićeva snaći u novom biznisu i da li će glumu u nekom trenutku zameniti ugostiteljstvom.

Autor: Pink.rs