AKTUELNO

Morala da ode na operaciju.

I pre nego što je ušla u rijaliti "Zadruga", Kristina Kockar privukla je veliku pažnju domaće javnosti. Njena majka Nada Zeljković trudila se da ne eksponira previše pa je svega nekoliko puta govorila za medije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Portal Pink.rs došao je do saznanja da gospođa Nada trenutno ne radi i da je na bolovanju, a sve zbog operacije na koju je morala da ode.

Nada je morala da ode na bolovanje zbog operacije i kako sam čula, sledi joj oporavak od nekoliko meseci - rekao je za Pink.rs izvor blizak gospođi Zeljković koji nije precizirao o kakvom se zahvatu radi.

Kako bismo proverili ove navode, pozvali smo Kijinu mamu koja je potvrdila naša saznanja.

Foto: RTV Pink

Istina je, imala sam operaciju čukljeva i prstiju. Trenutno sam u bolnici, još sam pod anestezijom. Lekari kažu da je potrebno oko tri meseca da se potpuno oporavim. Kristina to ne zna, naravno, jer sam kod lekara otišla tek nakon što je ona ušla u Zadrugu - rekla je Nada Zeljković za Pink.rs.

Podsetimo, Kristinin otac Miloš Kockar takođe je u bolnici. On je imao dva infarkta koja su mu narušila zdravstveno stanje, a kako je ranije izjavio, nimalo mu se ne dopada što je njegova ćerka "zvezda rijalitija" i što se na taj način eksponira.

Autor: J. V.

#Kristina Kockar

#Mama

#Rijaliti Zadruga

'