AKTUELNO

Ona ne može ni da pretpostavi kako je njen dečko reagovao na zbivanja u Beloj kući.

Gledaoce je i te kako zanimalo šta se dešavalo u kupatilu one noći kad su FIlip Đukić i Kristina Kockar bili zatvoreni 32 minuta. To je jednog od njih podstaklo na jedno zanimljivo pitanje, a voditeljka Katarina Nikolić je to u potpunosti prenela: ,,Da li misliš da te Andrija sa zadovoljstvom gleda dok pereš veš u wc-u sat vremena, a pritom se čuju čudni zvuci. Da li je bilo puno veša?".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na njenom licu se mogla videti velika zabrinutost, a odgovor je bio iskren, ali ne i direktan.

Bilo je puno veša, nismo stigli sve da osušimo zato što nije bilo grejanja. Zbog svih priča, sigurno da se ne oseća kako treba. Drugi ljudi iznose ovde mišljenje i onda se svega i svačega naslušao. Meni sad nije prijatno uopšte, a nije ni njemu. Volela bih da pričam sa njim i da čujem njegovo mišljenje o svemu ovome. Verujem da zna kakva sam ja i rekla sam mu kakva priča može da bude. Do tada, stvarno sam se s*enjala zbog cele priče i zbog njega. Sa njim ne mogu ništa da rešim jer nije ovde. Iskreno, verujem da mi veruje.

S obzirom na to da je nakon njihovog odnosa koji su imali u kupatilu, a koji su svi kraj malih ekrana mogli da čuju bilo i te kako napeto, tada se i Andrija Lazović oglasio preko društvene mreže Instagram.

Foto: Instagram

Njegove objave, međutim, ne idu u prilog Kristini i malo je verovatno da će oprostiti sve što se zbiva u Beloj kući.

Foto: Printscreen Youtube

Ova situacija će i dalje biti nerazjašnjena sve dok ovo dvoje ukućana svojevoljno ne priznaju ono što već svi znaju i u šta su se uverili dok su gledali u kameru koja se ,,tresla".

Kakvo je vaše mišljenje o Kijinom odgovoru? Da li će joj dečko oprostiti prevaru koju je na isti način doživela i ona, preostaje nam da saznamo.

K. Ristić

#Andrija Lazović

#Kristina Kockar

'