AKTUELNO

Kristina Kija Kockar je u potpunosti priznala sve šta oseća prema svom još uvek zakonitom suprugu.

Kako su gledaoci i te kako zainteresovani o svemu što se dešava u najpopularnijem rijaliti programu ,,Zadruga",oni imaju osnovane sumnje po pitanju emocija Kristine Kije Kockar, pa je voditeljka Katarina Nikolić direktno upitala zbog čega ne prizna da još uvek nešto oseća prema Slobodanu Radanoviću, jer se, kako gledaoci kažu, sve to vidi iz aviona.

Kija nije imala izlaza iz ove situacije, a i svesna je kamera koji zabeleže svaku njihovu grimasu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naravno da me boli što sam ga izgubila, to je moj najveći poraz. A to da ga volim, znam da to tako ispada, a onda neko drugi dođe i kaže da mene boli uvo za sve. Tako da sve je to u oku posmatrača. Ali, jako me boli, povređena sam, slomljeno mi je srce. Povredio me, kao prijatelja me izdao, povredio me kao čoveka, na svim poljima sam povređena. I sujetna sam i emotivna sam i boleće me sigurno još mnogo dugo i to nikad neću zaboraviti niti oprostiti. A to da ga volim, to su neke druge stvari. Slobodan i ja smo imali...Ko nije bio u braku ne zna kako je to.

U Beloj kući postoje oni koji smatraju da ona nije kompetentna da priča o svojim emocijama prema njemu, a među njima je i Miki Đuričić koji je argumentovano i obrazložio zbog čega njene reči nemaju težinu:

Patiš za brakom, a imaš novog dečka sa kojim lečiš rane. Ovde pričate da vam je brak bio s*anje, o čemu mi ovde pričamo? Ne može da ti bude srce slomljeno kad si rekla da ga ne voliš!

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne patim za brakom nego za bol koju mi je naneo. Teško mi je zbog lepih stvari koje smo prošli i srce mi je slomljeno. Moje rane se nisu zacelile, mora još dosta vremena da prođe za to. Sve te ružne stvari poklapaju moju želju da budem sa njim i naravno da će mi zauvek ostati trauma u životu i poraz. Iskreno se nadam da će mi ovo biti jedini najveći poraz - odgovorila mu je Kija.

Kako nije uspela da ga ubedi u svoje navode, on je kratko i jasno završio sa ovom raspravom:

Ova priča ne pije vodu, ovo možeš s nekim retardima, ali sa mnom ne.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Podsetimo, Kija je u i te kako prisnim odnosima sa Filipom Đukićem, a kamere su zabeležile i trenutak kada su njih dvoje zajedno duže vreme boravili u toaletu , a kamere su se u tim trenucima tresle.

K.Ristić

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'