AKTUELNO

Šok!

Video snimak koji je obišao javnost, pored mnogih, bio je i razgovor između Milene Kačavende i Marka Janjuševića Janjuša u pušionici o Aneli Ahmić.

Juče kada su bili novinari, pa su Aneli podigli. A sada je tema ovo oko Munjeza i njene izjave. Krenula su pitanja sa Munjom usred "Pitanja gledalaca". Ona se iznervirala jer je Ivan dobacivao, a on je dobacivao zbog tebe. Provocirao je, ona je popi**ela i ja joj kažem: "Krećeš da lupetaš, sad će novinari...Je l' ti zaboravljaš da si u rijalitiju?" - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je više, pravo da ti kažem - rekao je Janjuš.
A sinoć kada su je podigli novinari, Ivan je dobacivao zašto je to rekla, je l' su joj se emocije ugasile. A onda je Darko tražio da poimence kaže ko joj je rekao za Zlatibor i tako dalje, jer je ona rekla da je konfuzna. Mi smo pričali svaki dan, ali ne možeš da utuviš. Bilo je logično da ćeš da se vratiš i da je nešto loše - rekla je Milena.
Normalna osoba shvata - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona sve to što je izlupetala, izlupetala je, a ti si sutradan ušao. On je ribao dva, tri puta zbog odnosa sa tobom...Neko ko svake sezone ima neki emotivni odnos i da si ozbiljan korak napravio, a da ona kao budala - rekla je Kačavenda.
Najiskrenije ti kažem, svi su videli - rekao je Janjuš.
S jedne strane, onako ženski, mislim da stvarno ima emocije i da se zaljubila, a s druge ima tako neke glupe poteze i sinoć se Đedović izdrao: "Pričaj u pi**u materinu šta ti je ko govorio" - rekla je Milena.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.