AKTUELNO

Šok!

Voditelj Milan Milošević tokom emisije "Pretres nedelje" podigao je Mionu Jovanović kako bi prokomentarisala produžavanje izolacije nje i Stanislava Krofaka, glasovima publike.

Meni to nije jasno...Ne znam šta narod vide i kako to doživljavaju - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Vas dvoje ste dve stvari iste izjavili, rekla si da si videla bes i da je ljut, a on je rekao da je proradila ljutnja i bes, jer nije imao prema tebi grešku, kako kaže - rekao je Milan.
To što je mogao da mi ispuni bilo koju želju, ne znači da je bio ispravan prema meni. Ja nisam na probnom radu, tako se ponašao, pola veze je bio iskren, pola nije. Ja nisam neka koja je želela milione, kamione i avione, ja sam skromna. Ja sam očekivala lojalnost, trud i pažnju - rekla je Miona.
Je l' ti je lakše posle tih 15 minuta njegovog odsustva, a vašeg razgovora, gde si ti njemu govorila: "Izvini, sačekaj, nije se tako dogodilo" - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam počela da odgovaram, on je bio kao: "Ćuti, tišina", nije me pustio da kažem, pa je posle minut-dva pustio...Okej, kapiram, ja sam njegova devojka, pa mi on prebaci. Ima udela i s njegove i sa moje strane, ali Nenadove reakcije kao: "Pokaži emocije" - rekla je Miona.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.