AKTUELNO

Svetlana Ceca Ražnatović snimila je pesmu “Za kraj” koja prati najnoviji domaći film “Nedelja” posvećen liku i delu čuvenog folk-pevača Džeja Ramadanovskog.

Sada se tim povodom oglasio Aleksandar Radulović Futa koji je istakao da je pesma svojevremeno bila namenjena Džeju.

- Ta pesma je bila svojevremeno namenjan za Džeja. Melodiju sam radio 2010. godine, ali ona nije bila gotova cela u to vreme. Marina je tek kasnije za tu melodiju napisala za tekst. Sklonili smo je sa strane i bila je namenjena Džeju - rekao je Futa.

Foto: E-Stock/Pink.rs

- Međutim, ispalo je da je to na kraju završilo kod Cece. Ona je sama donela neku svoju interpretaciju. U startu je bio muški tekst, malo smo nešto korigovali u tekstu da bi mogao da peva ženski pevač i po mom mišljenju pun je pogodak što je to Ceca - ističe Radulović.

Foto: Pink.rs

- Prezadovoljan sam kako je to ispalo. Ceca i ja smo radili pre 30 godina, sada joj je drugačija boja, drugačiji glas, druga dimenzija... Ovo je sada prilika da Ceca i ja nastavimo saradnju. Nisam bio u kreativnoj priči. Sve su ovo moji radovi od ranije, a u međuvremenu je ispalo da imam nešto novo što pripremam. Potrebno je da sve sklopim i da mogu tome da se posvetim.Ovim povodom se oglasila i Džejeva ćerka, Marija Ramadanovski.

- Ići ću na premijeru filma koja je zakazana za 16. januar. Nisam imala prilike da pogledam film ranije, želela sam da to bude upravo na premijeri. Nešto sam malo čula pesmu "Za kraj", ali znam da je Ceca svakako najbolja u tome. Super je sve iznela - zaključila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs