AKTUELNO

Godinu 2023. ispratili smo u prazničnoj i poprilično veoma veseloj atmosferi, a na velika vrata dočekali smo novu 2024. godinu.

Te tako, za novogodišnji editorijal portala Pink.rs, učesnici "Elite" pozirali su u prazničnom i novogodišnjem duhu što oni što su u prijateljskim odnosima, što oni što su u ljubavnim odnosima ili su pak, nekada bili.

Aneli Ahmić podigla je neverovatnu prašinu svojim ulaskom u "Elitu" kada je u studiju pre nego što se i uselila u Belu kuću otkrila da je rijaliti zvezda Stanija Dobrojević u vezi sa njenim suprugom, Asminom Durdžićem.

Foto: E-Stock, Pink.rs

S druge strane, Uroš Stanić svojom harizmom i spontanošću kupio je gledaoce kada je u studiju komentarisao kakve muškarce voli, te je nasmejao milione koji su u tom trenutku pratili spektakularno otvaranje megalomanskog projekta TV Pink, rijalitija "Elita".

Kako je Aneli ispričala detalje Stanijine veze i afere sa njenim i dalje verskim, kako ona kaže, suprugom, Uroš se saosetio s njenom pričom, te su intenzivno počeli da se druže. U međuvremenu, s obzirom na to da je Uroš u više navrata isticao koliko mu fali majčinska i očinska ljubav, on je upravo tu majčinsku pronašao u Ahmićevoj, te mu je ona tako postala rijaliti majka.

Foto: E-Stock, Pink.rs

Njihovi zajednički video klipovi na društvenim mrežama skoro pa svakodnevno zasmejavali su sve, a i dan danas su viralni i priča se o njima. Između njih dvoje došlo je par puta do žestokih sukoba, ali su na kraju krajeva opstali, te se tako i dalje druže.

Njih dvoje pozirali su zajedno za naš novogodišnji editorijal, te u 2024. godinu, iako su mnogi u to sumnjali, Aneli ulazi kao Uroševa rijaliti majka, a on kao njen rijaliti sin.

Foto: E-Stock, Pink.rs

Autor: N. Ž.