AKTUELNO

Godinu 2023. polako smo ispratili u prazničnoj i poprilično veoma veseloj atmosferi, a na velika vrata dočekali smo novu 2024. godinu.

Te tako, za novogodišnji editorijal portala Pink.rs, učesnici "Elite" pozirali su u prazničnom i novogodišnjem duhu što oni što su u prijateljskim odnosima, što oni što su u ljubavnim odnosima ili su pak, nekada bili.

Prvi put javnosti u karantinu se predstavila atraktivna Teodora Delić, koju je otac rijaliti zvezde Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, dovezao u karantin. S tim u vezi, dosta se i tokom same sezone rijalitija "Elita" spekulisalo o njenom odnosu sa Takijem, s obzirom i na to da je u rijaliti ponela i majice sa njihovom zajedničkom fotografijom.

Foto: E-Stock, Pink. rs

S druge strane, Nenad Macanović Bebica tokom leta i emisija "Narod pita" ozbiljno je zaratio sa porodicom svoje bivše devojke Miljane Kulić, iznevši da je njena porodica pomoću čačkalice, kako kaže, krala struju, te i da se njen otac, Siniša Kulić, valjao po podu i pravio da se onesvešćava, kako je tada navodio, kada god bi izvršitelji došli da popišu stvari usled dugova koje imaju.

Niko nije ni slutio da će upravo Teodora ukrasti Bebicino srce, te i da će on osvojiti Delićevu i oboriti je s nogu svojom brigom o njoj i njegovom samom ponašanju prema njoj.

Foto: E-Stock, Pink. rs

Naime, ona je ušla u rijaliti kao zauzeta, te je u više navrata istakla, pre nego što je ušla u vezu s Bebicom, da je njen dečko, kako ga je nazvala, Apolon, te i da nema šanse da uđe s Macanovićem u vezu, već da se oni samo druže.

Nakon nekoliko meseci, njih dvoje su uplovili u emotivni odnos, te prilikom svakog raskida ona je isticala da je spala, kako je govorila, s Boga na groba, ali je ipak na kraju krajeva završavala stalno s Nenadom.

Njih dvoje danas su u vezi u kojoj imaju par trzavica s vremena na vreme, ali ih to nije sprečilo da nasmejani poziraju za novogodišnji editorijal našeg portala, a kako će se odvijati situacija između njih dvoje, ostaje nam samo da ispratimo.

Foto: E-Stock, Pink. rs

Autor: N. Ž.