AKTUELNO

Godinu 2023. polako ispraćamo i dočekujemo novu 2024.godinu, te tako sumiramo utiske i dešavanja iz ove tekuće godine. Megalomanski projekat TV Pink, aktuelni rijaliti "Elita" iz dana u dan pomera sve granice i rekorde u gledanosti, a dešavanja iz istog tema su broj jedan mesecima unazad u domaćim medijima.

Te tako, za novogodišnji editorijal portala Pink.rs, učesnici "Elite" pozirali su u prazničnom i novogodišnjem duhu što oni što su u prijateljskim odnosima, što oni što su u ljubavnim odnosima ili su pak, nekada bili. 

Od početka rijalitija "Elita" Lejdi Di je sedela za stolom pored Jovane Tomić Matore i njene tadašnje supruge Anite Stanojlović. Naime, njihov odnos je bio prijateljski sve do momenta dok Lejdi nije otkrila da ima prepiske Anite sa Mateom Car, ali joj Matora nije verovala u to.

Foto: E-Stock, Pink.rs

Međutim kako je došlo do suočavanja Matee i Matore u Eliti, sve se promenilo. Naime, kada je Matora saznala šta joj je sve Anita radila iza leđa, ona je stavila tačku na brak sa Anitom, a Lejdi Di uputila javno izvinjenje.

Foto: E-Stock, Pink.rs

Od tog trenutka njih dve su ponovo u prijateljskom odnosu a sada su pozirale i za Novogodišnje praznike za portal Pink.rs, a po slikama se može zaključiti da su Lejdi Di i Matora u nikad boljem odnosu.

Autor: N.B.