AKTUELNO

Godinu 2023. polako ispraćamo i dočekujemo novu 2024.godinu, te tako sumiramo utiske i dešavanja iz ove tekuće godine. Megalomanski projekat TV Pink, aktuelni rijaliti "Elita" iz dana u dan pomera sve granice i rekorde u gledanosti, a dešavanja iz istog tema su broj jedan mesecima unazad u domaćim medijima.

Te tako, za novogodišnji editorijal portala Pink.rs, učesnici "Elite" pozirali su u prazničnom i novogodišnjem duhu što oni što su u prijateljskim odnosima, što oni što su u ljubavnim odnosima ili su pak, nekada bili.

Foto: E-Stock, Pink.rs

Bivša devojka proslavljenog tenisera Viktora Troickog, Danka Grujić, ušla je u Belu kuću kao jedna od najlepšig devojaka. Pretila je da će pomititi razum mnogima, ali je njeno učešće za sada prolazi mirno.

Foto: E-Stock, Pink.rs

Osim Munjezovog kratkog i bezuspešnog pokušaja da osvoji njeno srce, nije pokazala zaineresovanost za suprotan pol, kroz rijaliti učešće za sada samo korača kao komentator tuđih tema. Ne sumnjivo ima šta da pokaže, pa se njen trenutak kada će zasijati u punom sjaju, tek čeka!

Ona je pozirala sama za za novogodišnji editorijal portala Pink.rs, te u 2024.godinu ulazi kao "solo igračica", a da li će tako ostati ili je na horizontu nova ljubav u Eliti, ostaje nam da ispratimo!

Foto: E-Stock, Pink.rs

Autor: I.B