AKTUELNO

Prijatelji koji su sa mnom bili na početku ostali su sa mnom i do sada. Pored njih upoznao sam i mnogo novih prijatelja koji su takođe uvek uz mene - rekao je za naš portal Igor Lazarević.

Nakon učešća u najpopularnijoj muzičkoj emisiji u regionu ,,Pinkove Zvezdice", mladi takmičar Igor Lazarević broji sve veće uspehe koje dostižu zavidni nivo.

S obzirom na to da se popularni tinejdžer, između ostalog, priprema za takmičenje na ,,Beoviziji", gde je jedan od 17 učesnika, bili smo znatiželjni da saznamo kako teku pripreme i još mnogo sitnijih detalja u vezi sa ovim događajem, pa smo stupili u kontakt s njim.

Foto: Printscreen

Pripreme teku odlično. Moram uraditi dosta toga za kratko vreme, ali se ne žalim. Trema je svakako prisutna, ali mislim da će najveća trema uslediti tek par dana pre "Beovizije", kao i samog dana održavanja takmičenja.

Kako smo već upućeni u to da će se na nastupu predstaviti pesmom ,,Beži od mene" koju je sam napisao, kao iznenađenje za svoje fanove i publiku pripremiće koreografiju i scenski nastup koji će, verujemo, zadiviti ceo region.

Foto: Instagram

Što se tiče porodice, od njih ima podršku za sve što uradi, a sada se oni posebno raduju i ovom njegovom uspehu.

Porodica je, svakako, najsrećnija i najveselija kada ja postignem uspeh, nema nekog posebnog slavlja. Njihove čestitke traju nekada i par dana i meni je dovoljno da su oni ponosni na mene. Osim porodice me najviše podržavaju prijatelji koji su uvek tu da mi pomognu, ohrabre ili slave sa mnom - rekao je Igor za portal Pink.rs.

Foto: Instagram

K.Ristić.

#Igor Lazarević

'