AKTUELNO

Igor Lazarević i Mateja Vukašinović konkurisali su za srpskog predstavnika na Evrosongu.

O ozbiljnosti takmičenja "Pinkove zvezdice" i talentu učesnika najbolje govori uspeh mališana koji često učestvuju na raznim festivalima. Ovoga puta na najprestižnijem Evropskom festivalu "Evrosong" možda se pojavi i jedan od dva nekadašnja učesnika "Pinkovih zvezdica" Igor Lazarević i Mateja Vukašinović.

Foto: Pink.rs

Kako Pink.rs saznaje, Igor i Mateja pojedinačno su konkurisali za srpskog predstavnika na Evrosongu i sada čekaju rezultate. Kakva su im očekivanja za Pink.rs otkrio je Igor:

Foto: Printscreen Instagram

Poslao sam pesmu na konkurs i čekam da vidim da li će ona proći. Deset pesama prolazi, ali ne znam kad ćemo dobiti informacuju da li su prošli. Samo će žiri glasati, neće biti glasanja publike. Ja sam radio muziku i tekst, a u saradnji sa Markom Konom i Ivanom Bambijem radio sam aranžman - tvrdi Lazarević koji je bio učesnik prve sezone "Pinkovih zvezdica" u kojoj je došao do finala.

Igor i Mateja suočiće se sa ozbiljnim konkurentima poput Aleksandra Milića Milija i grupe "Miligram":

- Ja sam čuo od nekoga da se prijavio Mili, ali ništa to nije sigurno, ne znam ni od koga sam čuo - kaže Igor koji ja za Pink.rs prokomentarisao i informaciju da je za "Evrosong" ove godine konkurisala i Jelena Tomašević članica žirija "Pinkovih zvezdica", ali i Maja Nikolić:

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Maju Nikolić ne poznajem, a što se tiče Jelene, čudan je to osećaj, jer mi je bila u žiriju. Sad ću morati da se postavim kao kolega prema njoj. Stvarno se čudno osećam sad kad znam da ću da se takmičim protiv jedne Jelene Tomašević - iskreno je izjavio mladi pevač.

Autor. Pink.rs

#Igor Lazarević

#Mateja Vukašinović

'