AKTUELNO

Vodili su ljubav svuda po "Farmi", da li će tako biti i u "Zadruzi"?!

U "Zadrugu" upravo stiže devojka zbog koje će Filip Đukić imati knedlu u grlu. Naime, od večeras deo najgledanijeg rijaliti šou programa na našim prosotrima biće i pevačica Marija Ana Smiljanić, bivša devojka ovog zadrugara koji je od danas vođa.

Foto: TvPink Printscreen

Pre samo nekoliko nedelja, Filip je imao priliku preko poziva koji je platio Velikom šefu, da se čuje sa svojom prošlom velikom ljubavi koja mu je tada rekla da mu se samo javila iz poštovanja prema Televiziji Pink, inače mu ne bi podigla slušalicu.

Tada mu je Marija Ana Smiljanić zamerila i što je nije obavestio da ulazi u "Zadrugu", nakon čega je Filip rekao ono što mu leži na duši, a to je da samo sa ovom devojkom želi da ima bebu.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Podsetimo, Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić svoju romansu su otpočeli u rijalitiju "Farma 7", a nakon toga su se i verili. Za vreme boravka na imanju u Lisoviću imali su i seksualne odnose na krovu, a da li će sa istim akcijama nastaviti u "Zadruzi" ili su definitvno stavili tačnu na svoje emocije, videćemo u narednom periodu.

Foto: RTV Pink

U donjim video-prilozima možete pogledati samo neke od zajedničkih trenutaka Marije Ane Smiljanić i Filipa Đukića, dok su bili u velikoj ljubavi pred kamerama Televizije Pink.

PROČITAJTE: MAZILI SE PO INTIMNIM REGIJAMA: Ana i Janjuš imali vrele akcije pred svima! (VIDEO)

Druga nova učesnica je Sanja Jakšić, koja je profesionalni kuvar i najbolja drugarica Đeksonove bivše devojke Tijane, pa će sigurno imati da raščisti mnogo toga sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostanite uz "Zadrugu", jer bura tek sledi!

Autor: S. Kuvekalović

#Farma

#Farma 7

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

'