AKTUELNO

Decu jedva čeka a o braku još ne razmišlja!

Marijana Mićić jedno je od omiljenih TV lica a osim u njenim glumačkim rolama, već četiri sezone gledate je kao voditeljku najpopularnijeg dečijeg takmičenja "Pinkove zvezdice". Za portal Pink.rs, lepa glumica se osvrnula na svoj posao domaćice u ovom šou programu i otkrila nam kakva je razlika sada u odnosu na početke, ispričala neke zanimljive situacije koje su joj se desile baš zbog ovog takmičenja ali i otkrila neke detalje o svom privatnom životu.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Prvo na šta se Marijana osvrnula jeste razlika između prve dve i poslednje dve sezone Pinkovih zvezdica koju je ona primetila, a otkrila nam je i da li već ima favorite u ovoj sezoni:

-  Pa ono što se po mom mišljenju razlikuje, posebno treća i ova sezona je što imamo decu koja su se vratila i potpuno su neprepoznatljivi u pozitivnom smislu. U prvoj i drugoj sezoni su ispadali na samom početku, a sada guraju do kraja i to su čari ovog takmičenja. Sviđa mi se to što su sve više i više shvatili da ovo treba da dožive kao igru i zabavu, pa tek onda kao takmičenje. Imam favorite svake sezone, ali to tek negde pred kraj, mesec, dva i to baš budu veliki favoriti. Naravno nikad ne kažem ko su, mislim da nije u redu da utičem makar i na jednog glasača - kaže Marijana kroz osmeh.

Kako rad sa decom može da donese mnogo anegdota i smeha, voditeljka nam je otkrila šta joj je najdraže i najzanimljivije što joj se desilo:

- Meni su uvek najzanimljiviji ti momenti kad mi dete na sred scene dotrči, skoči u zagrljaj, pogleda me u oči i kaže "Marijana volim te" (smeh). To su stvarno neprocenjivi trenuci i zbog toga volim Pinkove zvezdice da radim i da gledam i svima pričam kako je to jedno zdravo druženje pre svega, pa onda takmičenje. Super mi je kad čujem i da se neka druga deca igraju kod kuće Pinkovih zvezdica, naprave žiri, imaju voditeljku, pa tako imitiraju mene i to mi je super i mnogo je bolje da se deca tako druže a ne da su stalno na telefonima.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je stalno okružena decom, nas je interesovalo da li je možda kod nje proradio majčinski instinkt i da li bi volela da u skorije vreme postane majka devojčice ili dečaka:

- Majčinski instinkt ne može da proradi usred posla ili okolnosti u kojima ste. Sa decom radim od početka svoje karijere, prva emisija koju sam radila bila je za decu. Kao i svaka žena naravno da želim i jedva čekam i nije mi bitno da li će biti dečak ili devojčica, mada ako bih morala da biram, prednost bih dala devojčici, ali na kraju dana to nije bitno, pustiću i dečaku kosu pa ću njemu praviti frizure (smeh).

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj odgovor povukao je za sobom i pitanje usvajanja dece, pa nam je Marijana otkrila da li je ikada razmišljala o tome:

- Nisam nikad razmišljala o tome, jedino razmišljam kada čujem da je neko usvojio dete, mislim da je to jedna vrlo plemenita stvar i podržavam sve koji su to ikada uradili. Ne bih imala ništa protiv, naravno da svi mi želimo da imamo svoje dete, ali nemam ništa protiv usvajanja i za svakog ko je to uradio ja mu pružam veliku podršku.

Kako je već dugo u stabilnoj vezi sa Milošem Marjanovićem, svi se pitaju da li će uskoro stati na ludi kamen ali ona o tome ne razmišlja:

Ja sam više puta rekla da sam udata ali nemam papir da to i dokažem (smeh). Imam jednu lepu, divnu, stabilnu vezu koja funkcioniše i koja je stabilnija od mnogih veza koje imaju potpis, tako da nema tu potrebe da se brinem oko toga. Daleko od toga da ne želim ili da smo mi odlučili da to nećemo sad, sutra, 2018., 2025. ali nekako nemamo još uvek želju a i ni vremena pravo da vam kažem (smeh) da se time sada bavimo.

Autor: N. Vujčić

#Brak

#Marijana Mićić

#Pinkove zvezdice

#deca

'