AKTUELNO

Nakon brojnih spekulacija o njegovom emotivnom životu, pevač Saša Kovačević rešio je da svima jasno stavi do znanja da još uvek ne razmišlja o braku.

Ljubavni život pop pevača Saše Kovačevića već mesecima unazad glavna je tema medija - govorilo se o tome da ga je, navodno, njegova devojka Jovana Jocić ostavila, kao i da je nakon njenog povratka iz Amerike došlo do pomirenja, a pevač i dalje ostaje pri stavu da detalje iz svog privatnog života ne želi da deli sa javnošću.

Foto: Pink.rs

Što se Jovane tiče, na priče o našoj vezi sam stavio tačku. Spekulisalo se o tome da li smo zajedno, da li više nismo. Ja nisam želeo o tome da pričam. I neka tako i ostane. Zasada ne razmišljam na temu dece i nemam u planu ženidbu još uvek, ali takve se stvari nikad ne znaju. Ako se desi ove godine, i to je okej - iskren je bio Saša.

Foto: Pink.rs

Iako isprva nije želeo da govori o potencijalnom potomstvu, Kovačević smatra da bi se sjajno snašao u ulozi roditelja i otkriva da su deca njegova velika ljubav.

- Bio bih odličan otac. To bi mi došlo kao nešto potpuno prirodno. Naravno, želeo sam prvo da se ostvarim u okviru svoje profesije, tako da zbog toga nisam žurio sa tim. Ali kad bi se desilo i kad god da se desi, dobrodošlo je. Obožavam decu i volim kada u mom okruženju ima dece. Imam mnogo prijatelja koji imaju decu, koju mnogo volim i ta ljubav je obostrana. Njihov sam veliki fan. To što ste videli na Instagramu su dva mala Kubanca koji su mi bili preslatki, i poželeo sam da se slikam sa njima - rekao je Saša.

Autor: D. T.

#Jovana Jocić

#Saša Kovačević

#pevač

#svadba

'