AKTUELNO

Iskreno je iznela sve što misli.

Ognjen Amidžić je večeras ušao u Zadrugu kako bi proćaskao sa Kristinom Kockar, s kojom je razgovao o mnogim stvarima, ali najviše o njenom odnosu sa Lunom Đogani i Slobodanom Radanovićem. Ona je između ostalog pričala i o čestim svađama svog supruga i njegove ljubavnice.

Foto: TV Pink Printscreen

- Oni se non-stop svađaju. Ja sam njima rekla u lice da su te meni svađe glupe, ako osmi razred. Ali to je između njih. Ja smataram da će oni opstati u stvarnom životu i želim im svu sreću - bila je iskrena Kija.

Ona se osvrnula i na poslednje Slobino dopisivanje za koje je saznala, pa je priznala da joj je to prilično teško palo i da nije mogla da ne odreaguje.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bilo mi je krivo što je to bio neki period života kad smo bili najsrećniji. Za to sam saznala ovde i to me je pogodilo, a za Lunu sam saznala u svoj ačetiri zida i to me je jako pogodilo i za to sam se isplaka u svoja četiri zida - rekla je ona.

Ognjen ju je tada pitao i da li je moguće da ona Slobi nekad pređe preko svega i pomiri se s njim, na šta je ona odmah odgovorila "ne", a onda se predomislila i ogradila.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne, ali nikad ne reci nikad. U mojoj porodici sve žene imaju problema sa muškarcima, svi su se udavale dva puta. Ali ja mislim da je on mene zeznuo najviše od svih muđeva mojih sestara. Ali to su jako jako male šanse. Moram realno da gledam na tu situaciju i na to pomirenje i mislim d aod toga stvarno nema ništa - izjavila je Kija.

Ceo njihov razgovor poslušajte u donjem snimku.

Autor: V. T.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'