AKTUELNO

Bez dlake na jeziku rekla je sve što misli.

Popularna pevačica Selma Bajrami oštro je iskritikovala muškarce zbog estetske hirurgije.

Naime, već nekoliko dana pripadnici jačeg pola komentarišu izgled pevačice na svakoj njenoj fotografiji na društvenim mrežama, što je počelo da joj smeta.

Foto: YouTube screenshot

Kritike joj ne predstavljaju problem, ali joj se ne dopada kada loše komentare ostavljaju muškarci koji se okreću za ženama koje su se podvrgle estetskoj hirurgiji.

- Zaista je neobično da se posle toliko godina raspravlja i dalje o estetskoj hirurgiji kao tabu temi, svako ima pravo da radi sa svojim telom šta poželi, jer vi živite u svom telu, a ne drugi. Vi trpite bol tih operacija, a ne drugi - rekla je Selma i dodala:

- Podržavam žene koji rade to iz ličnih i zdravstvenih interesa jer nekom podiže samopouzdanje, neko tako pokriva nedostatke, a neko jednostavno mora iz zdravstvenih razloga - nažalost, sve je više malignih oboljenja kod žena.

Foto: YouTube screenshot

Ona je podsetila pripadnike jačeg pola o čemu treba da misle kada kritikuju žene.

- Zato, dragi muškarci, sledeći put kada pokušate da komentarišete ženu setite se da upravo takve volite i okrenete se za njima. Jer ste negde i sami pristalice, čak šta više provodite puno vremena u teretanama, solarijumu i buticima ne zbog vas samih, već zbog nas istih žena koje su na meti vaših loših kritika - bila je oštra Selma u javnom obraćanju.

Autor: B. R.

#Selma Bajrami

'