AKTUELNO

Nakon komemoracije povodom smrti glumca Žarka Lauševića koja je održana Jugoslovenskom dramskom pozorištu, mnogi glumci su stigli na Novo groblje, gd eće se održati ispraćaj za kremaciju legendarnom glumcu Žarku Lauševiću.

Ispraćaj za kremaciju Žarka Lauševića upriličen je danas na Novom groblju u Beogradu. Porodica i prijatelji okupili su se kako bi legendarnog glumca ispratili na večni počinak.

Hor u kapeli peva pesmu Frenka Sinatre "My Way", a potom se čula i pesma "Jeleni umiru sami" grupe "Poslednja igra leptira", a nakon toga pevali su pesmu "Zlatni dan", a u kapeli su se začuli jauci okupljenih, kolege su polako napuštale kapelu u suzama.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Posmrtni govor održao je glumac Nebojša Dugalić.

Nakon govora Nebojše Dugalića supruga Anita se trudila da ostane pribrana, a onda je počela pesma "Sve što želim u ovom trenutku", koja je inače. Svi u kapeli su plakali a legendarni Laušević ispraćen je na kremaciju uz jecaje i suze.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Među prisutnima je i ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić koji je došao kao predstavnik Vlade Republike Srbije i doneo venac.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Na poslednjem ispraćaju Žarka Lauševića su i Zoran Cvijanović, Nina Janković, Tanja Banjanin, Svetozar Cvetković, Dragan Bjelogrlić, Radmila Živković, Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Miloš Vlalukin, Dejan Lutkić... Par stotina ljudi došlo je da uputi poslednje zbogom glumcu.

Video: Pink.rs/m. mitić

Autor: Pink.rs