AKTUELNO

U suzama ispričala koliko joj je teško da živi nakon smrti supruga!

Joca Ilić u novom izdanju emisije "Rijaliti rešetanje" posetio je Ljubu Ćubić, majku rijaliti učesnika Nenada Ćubića i njegovog rođenog brata Stefana. On je na samom početku najgledanijeg rijalitija u regionu ispričao da su njegov brat i on usvojeni, a sad je njegova ona podelila potresne i emotivne detalje njihove životne priče.

- Stefane, kad smo kod bolne teme i situacije koja se zadesila, kako ti to podneo? - pitao je Joca novinar.

- Teško je, zbunjen si. Mnogo mi je značio. Majka je uz mene, ja sam uz nju i tu sam da pomognem - rekao je Stefan.

- Ja sam emotivna, ali Stefan malo manje priča. Mnogo sam vezana, jer nemam nikog osim njih dvojicu - plakala je Ljuba.

Foto: TV Pink Printscreen

- Brat je rekao kako je izgledalo naše detinjstvo. Ja sad uživam sa majkom i sa ocem sam uživao. Mnogo su mi doprineli i ja sam im za to zahvalan do kraja života. Mnogo sam vezan za Nenada - pričao je Stefan Ćubić.

- Ko je opasniji od vas dvojice, ti ili Nenad? - pitao je Joca.

- Isti smo - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Šta vam je bilo najlepše, a šta najteže? - upitao je Joca Ljubu.

- Deca, sa malo smo živeli, ali uvek je bilo dovoljno. Krenuli smo, njih je dvojica, gde god odemo dalje veća je mogućnost da rade i da se zaposle. Kupili smo ovu kuću, malo da sredimo, a kako su došli nismo imali velike padove, jer nismo hteli da dozvolimo. Srednje smo imali, nikad nešto mnogo. Nikad nisu znali da li smo imali, ali za njih je imalo. Rekreativne, ekskurzije, da se popije, da se obuku, uvek solidno. Toliko koliko smo mogli, a oni nikad ništa više i nisu tražili. Sad ako hoće više moraju da rade, da se zaposle i snalaze. Nenad je rekao da će da zaradi, pa meni da pomogne - govorila je Ljuba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte na početku ovog teksta.

Autor: A. Nikolić