AKTUELNO

Pevačica Jasna Milenković Jami govorila je u jednoj emisiji o kontroverzama vezanim za pesmu i album Monotonija koji je trebalo da snimi ona, ali je umesto nje to uradila Svetlana Ceca Ražnatović.

Rekla je da o tome više ne želi da govori javno, ali da očekuje da to nekada ispriča kompozitor Aleksandar Radulović Futa:

- Ja sam već govorila da više neću pričati na tu temu i javno sam zamolila Futu da jednom ispriča priču ili da je napiše, pa možda eto da mi ostavi tako nešto da ja imam. Ne mora ni za koga, ali eto da imam za sebe.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Futa je međutim prema njenim rečima već naprivio jedan neobičan gest iskupljenja.

- Već mi je jednom kada se to desilo poklonio nešto što i danas čuvam. To je bilo kada se deslila ta neprijatna situacija i taj skandal. Prošlo je nekoliko godina posle toga i mi smo se videli u studiu. Onda je Futa tu pred ljudima izvadio jednu novčanicu sa njegovim potpisom i srcem, okadio je i reko: Ovo je za tebe, da Bog da ti ova novčanica donela sve ono što sam ti ja uzeo - ispiričala je Jami i dodala:

Foto: E-STOCK/DUŠAN MILENKOVIĆ/E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ/Z. Veljković

- Ja bih jako volela da se on jednom oglasi na tu temu i da ispriča istinu. Nadam se da nema nikakvih strahova jer je istina je takva kakva je. Ja sam nastavila dalje, iako je neko promenio tok estrade.

Autor: N. Ž.