AKTUELNO

Svetlana Ceca Ražnatović u poslednje vreme sve više i više zakazuje koncerte širom regiona i često je specijalni gost na privatnim proslavama zato što hoće da snimi album i ponovo održi koncert na Ušću, a za to joj je potrebno dva miliona evra.

Njeni fanovi konstantno joj šalju poruke da žele album i koncert, a kada se Svetlana preračunala koliko joj je za sve to potrebno novca, shvatila je da mora što više da se angažuje na terenu da bi svojim vernim obožavaocima dala isti kvalitet s kojim ih je osvojila još od početka svoje karijere, koja traje više od tri decenije.

Poslednji album objavila je 2016, a svoj drugi koncert na Ušću pred 130.000 ljudi imala je 2013., i nakon toga pevačica je objavila nekoliko singlova, ali nije često imala nastupe. Poslednju pesmu koju je objavila bila je pesma "Za kraj", koju je snimila za potrebe filma posvećenog Džeju Ramadanovskom "Nedelja", i rimejk svoje stare pesme "Ne računaj na mene", koju je 1994. snimila s Mirom Škorić, a u novom aranžmanu s koleginicom Majom Berović.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Podsetimo, iako je Svetlana početkom godine rekla da će biti koncerta i novih pesama, nedavno je u intervjuu ipak izjavila da se koncert ove godine neće desiti sigurno.

- Ne, ne može ovog juna. Nemam album, pod broj jedan, radi se stvarno na tome, već se oni šale, već me imitiraju, pa to je projekat, pa kao to je umetnost... Osluškujem pesme, sve vidim, sve pratim i smejem se. I kad smo pričali prošle godine negde na jesen za termine na Ušću u junu, zamalo me nisu ubedili da bez albuma organizujem Ušće - rekla je Ceca za Telegraf.

Autor: Pink.rs