AKTUELNO

Matea Car uživo u emisiji suočila se sa Jovanom Tomić Matorom i tom prilikom joj je predočila do detalja sve poruke koje je razmenjivala sa Anitom Stanojlović na dan venčanja.

Tom prilikom, ona je javno prozvala Sandru Rešić da joj namešta situaciju, te joj je uputila niz uvreda, a ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Sandrom, koja je bila vidno šokirana situacijom koja se dešava.

Na samom početku, ona je priznala da je istina što je Matea navela da se Anita snimila na balkonu sa njom i pitala je da pozdravi Mateu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Gledam ovo, gledam do kraja...Jeste istina je, Matora je rekla da zna za to i sada je ona slagala u oči. Još sam je ja pitala: "Anita, odakle ti znaš za Mateu" - rekla je Sandra.

Kada je reč o tome što je javno prozvala i uputila niz uvreda, Sandra ističe da je šokirana.

Ne znam iskreno šta da kažem, šokirana sam, jer ja za Anitu nijednu ružnu reč nisam rekla ni pre prepiski, ni kada su izašle prepiske, do sada se nisam oglasila uopšte. Ili je Anitina mama nju slagala da ja pljujem Anitu ili je Anita, kao što je meni rečeno da Anita želi da posvađa Matoru sa svim njenim prijateljima. To sam čula informaciju, to je rekla kazala, to ne mogu da tvrdim, ali sam šokirana da je Anita rekla Matoroj da joj je mama rekla da Rešićka pljuje Anitu. Ako je to istina, onda će i Anitina mama i Anita imati posla sa mnom, onda će da vidi kako se stvarno pljuje - rekla je Sandra, te je dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja se nigde nisam oglasila povodom Anite, svako ko me je pitao rekla sam da nemam pojma o čemu se radi, želeći da spasim Matoru nekog blama, ne znam ni ja šta sam mislila da treba da uradim, nisam više znala u šta da verujem. Ispostavilo se na kraju da sve te prepiske negde postoje. Kakvo je to igranje rijalitija, pa niko ne igra rijaliti na svoju štetu. Kako je Matea mogla da dođe da igra rijaliti ili ne znam ni ja šta da uradim, osim da proba da spere ljagu sa sebe - rekla je bivša zadrugrka.

Za sam kraj, Sandra nam je otkrila kakvo mišljenje sada ima o Aniti.

Posle ovoga svega...Iskreno da ti kažem, prepiske su prave, Darko ih je potvrdio, mnogi ljudi su ih potvrdili. Ne znam da li da budem srečna što se ovo Matoroj desilo da je dnom za sva vremena nauči kome će da veruje i posvećuje ljubav i pažnju ili da kukam naglas što sam bila direktni učesnik Matorine svadbe i datih para ili da kukam naglas kao i Matora...Da pozovem Matorinu majku i da plačemo naglas. A Matoroj hvala za ovo napu**avane, ako nastavi da me pljuje i ako se pomiri sa Anitom, oprosti ovo, bez razloga da me pljuje, za mnom je završila za sva vremena - zaključila je Sandra za Pink.rs

Foto: RED TV Printscreen

Autor: N. Ž.