AKTUELNO

Žana Omnia Đorđević je u emisiji "Pitanja gledalaca" istakla da kako vreme sve više prolazi, kako je rekla, stiče utisak da Stanija Dobrojević sve što radi, radi u inat Marku Markoviću, sa kojim je ona u "vezi bez veze", kako su sami nazvali taj odnos.

Isto tako, tokom sinoćnje emisije "Gledanje snimaka", politički analitičar Slobodan Josipović, akutelni učesnik "Elite" istakao je da je Žana Omnia kraljica, te i da kompletan paket, ali da on nije upravo Marko Marković, između redova poručujući da je svestan da nema šansu kod nje.

S tim u vezi, a i povodom drugih dešavanja u "Eliti", ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Markovićem, koji je prokomentarisao ova dešavanja, ali i Žanine navode.

Foto: Foto: Dejan Milićević

Žana je u emisiji "Pitanja gledalaca" rekla da kako vreme odmiče, smatra da Stanija sve što radi, radi u inat tebi. Kakvo je tvoje mišljenje, da li se slažeš sa Žanom?!

- Svako ima svoje viđenje na tu situaciju, ali vrlo moguće da radi u inat, vrlo moguće.

Takođe, rekla je da Stanija želi da ograniči partnera u vidu kretanja, da li ti imaš takvo iskustvo iz trogodišnje veze sa njom?

- Pa sad iskren da budem, iz te posesivnosti i ljubomore, da, volela bi da može da ograniči partnera, ali sve zavisi koliko ko dozvoli. Kod mene to baš i nije moglo, ali da je moglo biti, bilo bi tako sigurno.

Foto: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ

Žana je između ostalog, indirektno rekla da je Teodora Delić Bebicina igra, te se on okrenuo od nje i distancirao se. Kako gledaš ti na to?

- Pa mnogo bolje učesnici sami koji su tamo vide te neke stvari. Jeste prečudno da Bebica nakon tolike nenormalne ljubavi prema Miljani i preko stvari kojih je prešao, da tako preseče to i da se zaljubi, ne znam. Prečudno je, ali moguće da se zaljubio, ali i odgovara mu to da tera inat Miljani zbog svega što je bilo.

Zola i Miljana ceo dan ratuju, šta misliš da je tu po sredi?!

- Miljana po mom mišljenju Zolu nikad nije prebolela i sve to dok su napolju razdvojeni i nekako, ali dok su unutra u istom prostoru kao da se upali ta vatra među njima. Zola je definitivno preboleo Miljanu, ali mu ovo odgovara zbog rijalitija. Ne podržavam nikako i jako mi je ružno to bacanje stvari i nasrtanje jedno na drugo...

Foto: Pink.rs

Slobodan Josipović je sinoć tokom emisije "Gledanje snimaka" istakao da je Žana ceo paket i da je kraljica, ali da on nije Marko Marković. Kako gledaš na tu situaciju?

- Razumiem ga u potpunosti hehehe, ima pravo svako svakome da se svidi, to je normalna stvar. I normalno je da se svidi muškarcima. A da nije Marko Marković to znam hahahah.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: Nikola Žugić