AKTUELNO

Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević odlučila je da se povuče u medijsku ilegalu, te je tako otputovala u Majami, gde inače stanuje i radi, kako bi, kako je rekla, odmorila od svih dešavanja koja su je zadesila.

Naime, u nekoliko navrata, Stanija je pričala da je zbog svih dešavanja ove godine prošla kroz pakao, ali kako kaže, spremna je da se odvoji od Srbije na neko određeno vreme kako bi odmorila i sklonila se od svih dešavanja.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da su juče, širom sveta, građani slavili Dan zaljubljenih, Stanija je svojom novom objavom digla veliku prašinu.

Ona je na svom instagram profilu objavila fotografije poklona koje je ona dobila za Dan zaljubljenih, a svi se pitaju - Od koga je to stiglo?! Naime, na stolu se našla torta u obliku srca na kojoj na engleskom piše: "Volim te". Ono što je svima zapalo za oko jeste pčelica koje e nalazi na torti, a na kojoj na engleskom piše: "Budi moja", te se zbog toga priča o tome da Stanija ima novog udvarača.

Foto: Instagram.com

S druge strane, skupocenih poklona nije manjkalo, te tako Stanija je pozirala u svom luskuznom penthausu u Majamiju pored svih poklona. Izvesni muškarac, koji joj je kupio ove poklone, odlučio se da joj podari kao poklon tablet i olovku za isti, što je ona, takođe, objavila i pohvalila se istim.

Da li je ovo u pitanju stari ili možda pak, novi udvarač, ostaje nam samo da saznamo.

Autor: N. Ž.