AKTUELNO

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović zakazala je dva koncerta u Sarajevskoj Zetri, a na društvenim mrežama osvanuo je video kako u jednom restoranu u Sarajevu peva sevdalinku.

Na bogatoj trpezi bili su bosanski specijaliteti, a uz jelo i piše, Aleksandra je pustila glas, zbog kog su se mnogi naježili.

Prijovićka je otpevala pesmu "Kona na bunaru" sa puno emocija, dok su je prisutni snimali i slušali sa uživanjem.

Inače, Aleksandra Prijović održala je tri velika koncerta u Štark Areni u Beogradu, a rasprodata su i njena četiri koncerta u Areni u Zagrebu.

Podsetimo, pevačica Snežana Đuričić nedavno je govorila o velikom uspehu Aleksandre Prijović. Ona je još pre godinu dana podržala pevačicu u njenoj nameri da održi koncert u Areni, mada se u jednom trenutku zapitala i da li je možda ta dvorana preveliki zalogaj. Sada je, međutim, objasnila i zbog čega se ispostavilo da nije.

- Godinu i više dana je prevelik period kada je u pitanju izbor pesama i na kraju krajeva hitova koje je ostvarila. Pri tome nije imala nikakav skandal iza sebe, ništa se ružno nije dešavalo, ima porodicu, lepa je žena. Ima dete i nadam se da neće ostaviti sebe i svoju porodicu samo sa jednim detetom, neka ih rodi bar još dvoje, to joj želim od srca – poručila je Snežana za "Grand" istakavši da joj je drago zbog Prijinog velikog uspeha.

Autor: Pink.rs