AKTUELNO

Progovorila o svim gorućim temama!

Poznata pevačica Tanja Savić gost je emisije ''Premijera - Vikend specijal'', a tom prilikom govorila je o svim aktuelnim temama iz svog života. Ona se najpre dotakla zluradih komentara i svega što je prošla, prisetila se famozne šestorke koja je obeležila ''Zvezde Granda'', a ispričala je i jednu neverovatnu priču koja je mnoge ostavila bez teksta.

- Ljudi su razapeli Isusa, razapinjaće i dalje, ali na vama je da istrajete. Ja sam uvek bila u svemu iskrena, moji roditelji su me tako vaspitali. Da mi se neke greške nisu dešavale, možda me život neke stvari ne bi naučio - počela je Tanja, a onda otkrila kako je jedna prevremeno rođena beba preživela zbog njenih pesama.

Foto: TV Pink Printscreen

- Prošle godine je neki gospodin rekao da pozovem menadžera i da mora da mi se zahvali time što ću pevati na četvrtom rođendanu njegove ćerke. Rekao mi je da je njegova ćerka preživela zahvaljujući mojim pesmama koje je slušala u inkubatoru. Puštali su joj moje pesme, bila je prevremeno rođena beba - otkrila je pevačica i progovorila o čuvenoj šestorci iz Zvezda Granda.

- Mi smo ranije pričali o tome da treba da ta prva šestorka. Svako je otišao na svoju stranu, ne čujemo se. BIli smo nekad kao porodica, dosadili smo jedni drugima, jesmo se malo svađali, ja sam samo ćutala. Uvek sam bila povučena, a iznutra gorim. Celog života ćutim i trpim. Znate šta se desi kad trpite previše. Ja sam se sama na svom primeru naučila i sad mogu psihološku ustanovu da otvorim. Ja sam bila mnogo vezana za svoju porodicu, ali majka je prema nama bila mnogo zaštitnički nastrojena - poručila je Tanja, a onda progovorila o svom prvom braku i suprugu Dušanu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja nisam bila svesna u tom trenutku šta radim, zaljubila sam se, imala samo 23 godine. Šta god da sam radila, ja se ne kajem, imam dva zlatna deteta. Ova deca su moje najveće bogatstvo. Mnoge žene živi u nekim takvim brakovima, to nije život. Muškarac treba da bude zaštitnik ženi, a ne cirkuzant koji će je maltretirati i varati. Ja sam sve to doživela.

Autor: M.K.