AKTUELNO

Sve su otkrili o njemu!

U današnjoj emisiji "Premijera - vikend specijal" imali smo priliku da vidimo Šabac, rodni kraj jednog od najpopularnijih voditelja danas, Ognjena Amidžića i da malo bliže upoznamo kakav je on bio kao dečak, kroz prizmu ljudi koji su ga tada najbolje poznavali.

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen Amidžić završio je Šabačku gimnaziju, a o njemu su svi imali samo reči hvale:

Ognjen je jako voleo rukomet, bio je odličan sportista, a istim sportom se bavio i njegov otac Zoran i on je ovde komentarisao rukometne utakmice Metaloplastike, prvaka Evrope, ekipe koju je voleo svim srcem, a mi uspomenu na Zorana vrlo brižljivo čuvamo. Ogi je bio jedan od redovnih učesnika na svim školskim priredbama i aktivan član dramske sekcije. Postoji jedna priča vezana za pokušaj da ustanovimo nagradu Zorana Amidžića, a trebalo je da je dobije najbolji učenik koji pokazuje izuzetne rezultate u sportu. Zašto ta nagrada nije uvedena - iz jednostavnog razloga što bi je dobio Ognjen, jer Ognjen je bio izuzetan đak, izuzetan sportista i onda bi se malo pogrešno protumačilo ako dobitnik nagrade bude njegov sin - ispričala je direktorka gimnazije, Marijana Isaković.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen je bio jedan od najboljih učenika u svojoj generaciji i ukoliko se dobro sećam, bio je vukovac šabačke gimnazije, što je u to vreme bilo izuzetno teško postići. Bio je zaista dobar drug, želeo je svima da pomogne - bibliotekar Saša Lazić hvalio je voditelja.

Foto: TvPink Printscreen

Još jedno vama dobro poznato TV lice poznavala je Ognjena u mlađim danima, a to je niko drugi do njegova dobra prijateljica i koleginica Aleksandra Jeftanović:

Zajedno sa svojim najboljim drugovima, njih četvorica, Vesa, Nemanja, Boris i Ognjen su bila najpopularnija četvorka u gradu u našoj generaciji. Vesa je bio plavi bebi fejs, Boris, ja mislim da je to najlepši dečak koji je bio u našoj generaciji, Ognjen je uvek bio taj Al Paćino fazon i Nemanja isto koji je bio lep kao lutka, pokrivali su sve ciljne grupe - ispričala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Sve detalje iz života i odrastanja Ognjena Amidžića pogledajte u najnovijem izdanju emisije "Premijera Vikend specijal".

PROČITAJTE JOŠ: BOŽIĆ U RODNOM KRAGUJEVCU! Jelena Tomašević priznala: Danas je mama glavna domaćica! (FOTO)

Autor: N. Vujčić

#Ognjen Amidžić

#Premijera-Vikend specijal

'