AKTUELNO

Čuo je sve šta je o njemu govorila.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruge 3", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: TV Pink Printscreen

U sledećem snimku prikazan je razgovor Mine Vrbaški i Ive Grgurić, a Mina je tom prilikom rekla da oseća da je Vladimir Tomović voli. Vrbaški je istakla da poštuje odluku njegove porodice, ali da bi volela da ponovo bude u njegovom zagrljaju.

Ovo je jedan od razloga zbog kog ja o Mini nijednu lošu reč rekao, ona je dobar čovek. Ovo je tužno jer ja shvatam da sam kriv za ovo. Mina će iz ove Zadruge da izađe kao bolji čovek, ovo je stvarno emocija, draga mi je, smeta mi kada kažu da je loš čovek. Možda se nekad zaigra, ali nije loš čovek, kao dete je neko. Ovde se vide te godine, vidi se da je iskreno dete u duši. To što je radila mene ne zanima, ona nije izrod. Uvredio sam je svojim postupcima i davanjem nade. Žao mi je. Svi me optužuju što sam nastavio kontakt sa njom, to je bilo na njenu inicijativu. Moja majka ne može da bude objektivna i 99% majki bi rekle isto kao i moja. Da Mina nema prošlost moja majka bi podržala naš odnos. Moja majka je u pravu. Ne postoji na svetu žena kojoj će biti dobra žena za njenog sina - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko ne može da promeni moje mišljenje da je Mina loš čovek, prema meni je takva ispala. Dobar čovek ne može da bude neko ko kaže da uživa kad neko pati i plače. Možda je prema tebi ispala dobar čovek jer je zaljubljena u tebe. Nas dve ne možemo da budemo konkurencija jer se ja ne poredim sa takvim devojkama - navela je Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Samim tim što je ušla u taj krevet, ušla je već u taj koš. Od onoga što se desilo posle te žurke, lakše mi je, odvojila sam se. Ove emocije treba da se ugase, mislim da ću kroz 10 dana moći da sednem normalno sa njim i da komuniciram - navela je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz emisije "Amidži šou" ste došle kao najbolje drugarice, zagrljene - dobacio je Tomović.
Ja sam mnogim ljudima ovde prilazila, ne mogu, sažalim se - rekla je Mina.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: R.L.

#Mina Vrbaški

#Vladimir Tomović

'