AKTUELNO

Ono što želim sebi i svojoj porodici, želim svim ljudima, jer mislim da nam treba mnogo više ljubavi između sebe, poštovanja, razumevanja, i naravno, ono na šta smo svi zaboravili, a to je tolerancija - kaže Ceca.

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović tradicionalno je prisutvovala ponoćnoj liturgiji u Hramu Svetog Save, a nakon što se pričestila, otkrila je kako se praznici slave u njenoj kući.

- Po tradiciji svakako. A što se tiče atmosfere, veselo je, radosno je, kod nas je jelka za Božić i za pravoslavnu Novu godinu, nama je to od ove internacionalne do pravoslavne, kod nas je svaki dan slavlje - rekla je Ceca kroz smeh i dodala da joj post nije teško pao.

Foto: TvPink Printscreen

- Da vam kažem nešto, nije hrana sve u životu, postoje neke druge stvari koje vas pokreću i motivišu. Hrana je sredstvo i ako osmislite jelovnik može da bude izuzetno interesantan, izuzetno ukusan i apriori zdrav. Jer, post ima jednu jako bitnu suštinu, prosto, vi se pročišćujete od loših misli, znači jedno mentalno čišćenje, jedno fizičko čišćenje - objasnila je Ražnatovićeva i otkrila šta želi sebi, svojoj porodici, ali i svim ljudima.

Foto: Telegraf

- Zdravlja, sreće, radosti... mislim da je to sasvim dovoljno za neki napredak, i za neko lepo funkcionisanje. A ono što želim sebi i svojoj porodici, apsolutno želim svim ljudima, jer mislim da nam treba mnogo više ljubavi između sebe, poštovanja, razumevanja, i naravno, ono na šta smo svi zaboravili, a to je tolerancija - rekla je Ceca i dodala da poštovanje praznika i običaja prenosi i na decu jer kako kaže, cilj svih odraslih je da edukuju decu da postanu pravi ljudi.

Foto: Telegraf

Autor: Pink.rs

#Božić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'