AKTUELNO

Prethodna godina bila je udarna za Teodoru, a rijaliti ,,Zadruga" će za nju će biti velika prekretnica. Kad bude izašla iz Bele kuće naučiće sama gde je grešila i šta su bili njeni najveći okršaji - otkrila je majka ukućanke.

S obzirom na to da je ukućanka na najradosniji hrišćanski praznik, Božić, bila u Beloj kući, daleko od svojih najmilijih, mama Teodore Džehverović, Gordana, izjavila je da su za nju bili najteži trenuci u životu. Naime, u razgovoru za portal Pink.rs priznala je koliko joj Teodora nedostaje i koliko je zahvalna produkciji što joj je omogućila da bar na trenutak vidi svoju ćerku u vreme gostovanja u jednoj od emisija, a koja se emituje na televiziji Pink.

Foto: RTV Pink

Mnogo mi nedostaje, naročito zbog toga što smo nas dve mnogo vezane jedna za drugu. Trenutno sam vezana za TV i na svakih deset minuta vraćam snimak kada sam je ugledala i zagrlila. Mnogo sam zahvalna produkciji što mi je to omogućila, ne mogu da ti opišem koliko sam srećna - ispričala nam je Teodorina mama.

Pevačicina mama, koja je bila gost u jednoj od emisija, ispričala je koliko je boli nepravda zbog svega što se Teodori dešava. Ona smatra da su sva dešavanja sa kojima se susreće svakodnevno previše za njene godine. Na pitanje koje zanima širu javnost, a koje se vezuje za Teodorin odnos sa Ćazimom Osmanijem, Teodorina mama istakla je da prašina koja se podigla oko toga samo dokaz koliko su ljudi po njenom mišljenju nerealni i dodala da je čak i Teodora odgovorna za ovu situaciju:

Foto: e-stock Miloš Rafailović/Printscreen Instagram

To što se desilo sa Ćazimom - stvarno mi je muka više od toga. Što se tiče te situacije lično, ja znam da je ona u Poreč otišla sa svojim dečkom kog sam lično upoznala. Tamo se sa Ćazimovom devojkom Doris našla na plaži i u šali su snimili taj video i evo šta je uradila. Teodorin problem je što misli da su joj svi prijatelji. Mene je ta Doris zvala i plakala, ali šta mi vredi da mi sada plače i da se izvinjava kad ja trenutno nemam ništa od toga. Iskreno, sekirala bih se da znam da je to istina, ali ona je u porodici bila toliko zaštićena da smo mi znali svaki njen korak i to me mnogo boli. Kad bude izašla i videla šta je uradila shvatiće gde je pogrešila i to će joj biti najveća životna lekcija. Ona samo treba da nauči da nije više kao običan svet i da najmanja greška može skupo da je košta, kao što je sve ovo košta - zaključila je njena mama.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je njena najveća podrška, pevačicina mama je za kraj priznala da je izuzetno veliki kritičar kad su u  pitanju njena deca. Kad god su uradili nešto što nisu smeli bili su kažnjavani, a kada su bili dobri dobijali su sve po zasluzi. Koliko je iskrena bila u svojoj izjavi, rekla je da će joj po izlasku iz rijalitija očitati životnu lekciju zbog svega što se desilo, ali da je neće osuđivati dok joj sama ne prizna sve šta se zapravo desilo uz rečenicu: ,,Isplivaće istina kao utopljenica" - završila je majka ukućanke Teodore.

K.R.

#Teodora Džehverović

'