AKTUELNO

Popularna pevačica u intervjuu za Pink.rs otkrila kakva je za nju bila godina na izmaku, šta za nju znače praznici i još mnogo toga.

Nikolina Kovač Kapor je nedavno proslavila 26. rođendan i za sebe bi mogla da kaže da je u životu postigla sve. Sa mladom mamom smo pričali o novogodišnjim praznicima, novogodišnjim odlukama i planovima, a osvrnula se i na 2016. godinu.

Godinu koja nam polako izmiče pamtiću po poslednjem ispitu koji sam položila. Uz dodatne obaveze koje imam, usmerena sam i na diplomski rad koji se nadam da ću odbraniti u februaru. To smatram svojim velikim uspehom jer sam opravdala očekivanja mojih roditelja što mi stvara jednu vrstu spokoja, definitivno - rekla je Nikolina za Pink.rs.

Nikolina će 2016. godinu pamtiti osim po položenom ispitu i po tome što je izdala dva singla, ali kako sama ističe, put do ostvarenja planova nije bio tako jednostavan.

Često znam da kažem da je 2016-a godina borbi. I što se tiče poslovnih stvari, sve ono što sam želela da realizujem, išlo je mnogo teže i nekako su se zakomplikovale stvari. Tako se nameštalo, koliko god da sam ja davala svoj maksimum, ali smatram da će se u 2017. godini sav taj trud koji sam ulagala i koji ulažem, da će se nekako u potpunosti realizovati u narednim godinama koje dolaze. Tako da je ovo godina borbi iz koje sam izašla kao pobednik - otkrila je popularna pevačica.

Nikolina Kovač Kapor je istakla da planira da ostane dosledna sebi i da se neće prilagođavati trendovima, a za naš portal je otkrila i da za svoje fanove priprema iznenađenje.

Što se tiče moje karijere, trudiću se da budem ja ja. I što se tiče pesama i što se tiče uopšte celog utiska koji ostavljam. Biću ono što jesam bez obzira na ono što tržište traži. Negujem svoj stil i biću Nikolina. Baš sad za kraj godine spremam nešto, čućete - rekla je Nikolina.

Foto: Pink.rs

I dok Nikolina i Saša uživaju u odgajanju Nikolaja, ovaj par ne želi da otkriva da li ima u planu proširenje porodice. Kako je Nikolaj još uvek mali, mama Nikolina priznaje da je ona najviše uživala u ukrašavanju porodičnog doma.

Saša i ja smo zajedno bili u kupovini ukrasa, ali sam ja sve to dekorisala i mislim da sam ja najveće dete u našoj porodici. Ja se toliko radujem onim novogodišnjim reklamama. Jedva čekam decembar i kada krenu te reklame i sva ta novogodišnja euforija. Ja svima pričam "Vidite kako je grad ukrašen, vidite kako je lepo". Nikolaj je oduševljen poklonima koji stoje ispod jelke. Ali je još mali pa se nadamo da će ostati ukrasi na jelci do Nove godine - kroz smeh nam je rekla Nikolajeva mama.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Da me je neko sa 18 godina pitao, svakako nisam mislila da ću sa dvadesetjednom godinom da se ostvarim u ulozi majke. Ali jednostavno život tako namesti. Smatram da je moj najveći uspeh moje dete, tako da to definitivno nikada ne bih menjala. A da sam sa 18 godina znala da će život da mi teče u tom smeru, svakako nisam znala. U 2017. godini ću da se posvetim onome što volim da radim i što me čini srećnom - rekla je Nikolina.

Nikolina nam je otkrila da je Novu godinu dočekala radno na nastupu u Istočnom Sarajevu, a ostale praznične dane provešće u krugu porodice i prijatelja.

Bez ljubavi nema života, volite se i tražite te iskrene emocije u ljudima, u prijateljstvu, u partnerstvu jer one su karika za velike stvari. Sve velike stvari se skrivaju u maloj iskrenoj podršci dragih ljudi - ovim rečima je Nikolina Kovač Kapor poželela srećne Novogodišnje i Božićne praznike čitaocima portala Pink.rs.

J. V.

#Intervju

#Nikolina Kovač

#pevačica

'