AKTUELNO

Jovanu Bijelović, novu učesnicu rijalitija "Elita", uglavnom možemo videti vedru i nasmejanu, međutim malo ko zna kakvu tugu sa sobom nosi.

Naime, uoči ulaska u rijaliti, priznala je da je odrasla u Domu za nezbrinutu decu.

Neće mi ovo biti prvi put da budem u zatvorenom prostoru sa nepoznatim ljudima. U 13. godini sam završila u Domu za nezbrinutu decu. Bila sam godinu i po dana i iskreno, bilo mi je mnogo lepše nego kod kuće. Majka je tako odlučila jer se nisam slagala sa ukućanima.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

U rijaliti je, kako kaže, ušla zbog popularnosti i novca.

Biću iskrena. Najviše zbog popularnosti, ali isto toliko mi i finansije igraju bitnu ulogu. Upoznala sam se sa nekolicinom učesnika, za sada me jako prijatno iznenadila Teodora Radojičić - rekla je Jovana pred ulazak, koja je inače tatu majstor.

Imala je loše iskustvo i s bivšim emotivnim partnerom, koji ju je fizički zlostavljao.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Upoznala sam se sa dečkom za kog se kasnije ispostavilo da je nasilnik. Bio je mnogo ljubomoran i to bez razloga što je najgore. Jednom je planuo i fizički nasrnuo na mene. Tom prilikom mi je naneo teže telesne povrede. Toliko me je jako udario da mi je pukla bubna opna, ja nisam bila ni svesna toga. On je samo nastavljao i nastavljao. U jednom trenutku sam uspela da pozovem majku, koja je pozvala policiju. Da me nije tad spasila, ne znam šta bi bilo sa mnom.

Autor: Pink.rs