AKTUELNO

Ekipa portala Pink.rs bila je na snimanju najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja.

Prošlog petka počeo je treći krug "Pinkovih zvezdica", a talentovani mališani su pokazali da su neverovatno napredovali i da su usvojili sve savete koje su dobili od petočlanog žirija.

Već četvrtu godinu zaredom talentovani mališani uspevaju da izazovu razne reakcije stručnog žirija i probude najdublje emocije, a tako će biti večeras.

Foto: Printscreen Youtube

Ekipa portala Pink.rs bila je na snimanju "Pinkovih zvezdica", a takmičari su pred našim kamerama otkrili nešto više o sebi.

Od malena pevam, a majka i tata su me po mojoj želji prijavili u školu pevanja "D mol" i moj mentor Danijel Alibabić me je prijavio za ovo takmičenje. Favoriti iz prethodne sezone su mi bili Komnen Vuković i Katarina Radulović - rekao je Dražen Baković.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Na veliko oduševljenje publike, ove godine u "Pinkovim zvezdicama" publika ima prilike ponovo da uživa u glasu Fani Trančeve, takmičarke koja dolazi iz Sofije.

Ja sviram klavir i možda ću u ovoj sezoni i svirati i pevati na sceni - rekla je Fani Trančeva.

Foto: TvPink Printscreen

Svoje utiske pred našim kamerama sumirao je i Luka Škibola.

Tri godine su bile "Pinkove zvezdice", ali me tada nije ništa posebno prIvlačilo da dođem. Ali kada sam video reklamu za audiciju za četvrtu sezonu, poželeo sam i ja da dođem - rekao je Luka Škibola.

Foto: TvPink Printscreen

Kada sam prvi put stala na scenu imala sam mnogo veliku tremu i bukvalno me je paralisala. Na sceni uopšte nemam samopouzdanja i glas mi se stegne - samokritična je bila Sofija Stević koja svojim čarobnim glasom svaki put oduševi žiri.

Foto: TvPink Printscreen

Šta su još o sebi otkrili vaši omiljeni mališani, kao i kako će oni zvučati večeras pogledajte u snimcima ispod i ne propustite najnovije izdanje "Pinkovih zvezdica" večeras posle 21:30 samo na televiziji Pink.

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'