AKTUELNO

Počinje šesti krug vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja.

U toku je četvrta sezona "Pinkovih zvezdica" a ovo takmičenje približava se samom kraju i ostalo je ukupno 28 najboljih takmičara. Prvih 14 nastupa gledaoci će imati priliku da vide večeras.

Petogodišnjeg Ljubu Stankovića svi nazivaju čudom od deteta, a ove nedelje predstaviće se pesmom "Oro" Jelene Tomašević. Ljuba ne samo da je digao ceo žiri na noge, već ih je i rasplakao.

Foto: Printscreen Youtube

Jelena nije mogla da sakrije suze nakon Ljubinog izvođenja njene evrovizijske pesme, a ceo žiri je bio na nogama nakon završenog nastupa.

Foto: Printscreen Youtube

Tomislav Božović otpevaće pesmu "Show Must Go On" grupe "Queen", koju su mnogi takmičari izveli u ovom šou programu, ali nijedna interpretacija nije izazvala ovakve emocije kod žirija.

Foto: Printscreen Youtube

Moram nešto da uradim - rekla je Leontina Vukomanović, nakon čega je ustala i aplaudirala Tomi.

Foto: Printscreen Youtube

Osim ova dva sjajna dečaka, večeras će publika imati prilike da gleda i sluša i talentovane Valeriju Voikovu, Selmu Berišu, Mašu Tanasković, Ognjena Repanovića, Sofiju Stević, Anju Spasić, Emiliju Mitrović, Relju Ćetković, Teodoru Marković, Luku Utvić, Teodoru Taru Stojanović i Miu Mustafu.

Ne propustite spektakularnu epizodu vašeg omiljenog šou programa "Pinkove zvezdice" koja je na programu posle 22 časova samo na TV Pink!

Pink.rs

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'