AKTUELNO

Venčanica Lidije Vukićević danas ne može da se nađe u prodaji.

Godine prolaze, a Lidiju Vukićević u stopu prati glas da joj vreme ne može ništa i da je pronašla „eliksir mladosti“. Tome u prilog govori i fotografija sa njenog venčanja iz, sada već davne, 1991. godine. Za dugogodišnjeg dečka, fudbalera Mitra Mrkelu, Lidija se udala u jeku popularnosti, koju joj je donela uloga Violete Popadić u seriji „Bolji život“. Na venčanju je blistala u raskošnoj venčanici, sa velom ukrašenim venčićem koji je išao preko čela, kao i glomaznim minđušama popularnim u to vreme. 

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Iako mladoženjino odelo i kravata sa distance od tri decenije deluju pomalo retro, u to vreme bili su najmoderniji, a njih dvoje važili su za par kakav se samo poželeti može. 

Složno su isekli prvo parče torte, ukrašene figurama mladenaca, ali sloga u braku nije doveka trajala.Rastali su se posle devet godina, po povratku u Beograd. Lidija je zbog porodice svesno žrtvovala karijeru i zajedno sa sinovima pratila Mitra od Holandije, preko Turske, do Amerike. Ipak, to nije bilo dovoljno da ljubav potraje. Danas u šali kaže da je srećno razvedena, a imajući u vidu da se nije mnogo promenila, ako ponovo poželi da kaže „da“, sigurni smo da bi joj prva venčanica i sada idealno stajala. 

Autor: Pink.rs