AKTUELNO

Poznata glumica Lidija Vukićević (61) ne krije da joj je izgled mnogo pomogao u životu.

Često se spekuliše da li je otišla pod nož zarad izgleda, a ističe da je kod plastičara samo jednu stvar korigovala.

- Jedino što sam radila na licu je tretman u vidu bockanja kojim se pospešuje rad kolagena. To kožu čini baršunastom. Osim toga, ništa više nisam radila, nikakve operacije. Suština mog mladolikog izgleda je taj što se ja negujem od 18. godine. Moja mama je bila stroga i brinula je o izgledu mene i moje sestre, još kao mlade devojke smo počele da koristimo kreme za lice. Pored toga, genetika, imam zahvalnu kožu na moju majku. Vodim zdrav život, ne pijem, ne pušim, zdravije se hranim i sve to rezultira ovakvim mojim izgledom - otkrila je Lidija jednom prilikom i dodala da je, mimo gorepomenute korekcije, sve ostalo prirodno.

Foto: Instagram.com/vukiceviclidija

- Kosu ne ispravljam, prirodno je kovrdžava. Obrve ne čupam, kao što se može primetiti. Imam svoje nokte, ne volim veštačke. Zubi su, takođe, moji. Nikada nisam želela da stavljam navlake i da imam neprirodno bele zube. Održavam ih tako što idem na svaka dva meseca kod zubara i koristim crnu pastu da bih zadržala belinu zuba - kazala je potom glumica.

Sad je pokazala kako izgleda bez filtera, pa je na njenom Instagram profilu osvanula fotografija bez obrade.

Evidentno je da Lidija izgleda odlično na početku sedme decenije života, dok komplimente na račun linije dobija non-stop, a često skreće pažnju razgolićenim fotkama.

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs