AKTUELNO

Novinar Marko Đedović naoštrio se kao nikada do sada samo četiri dana uoči početka "Elite", novog rijaliti projekta TV Pink, u kom će učestvovati!

Gledaocima je obećao finalno raskrinkavanje priča i aktera koji još uvek potresaju regionalnu javnost.

Sebi sam zadao zadatak da u prvih mesec dana "Elite" dovršim šestu "Zadrugu", u kojoj je sve ostalo nedovršeno. Ne samo sa kumom, već i sa svim dokazima koji su već u mojim rukama! Pa ćemo videti ko priča istinu, a ko ne priča. Ono što će narod znati je potpuna istina o svim dešavanjima u "Zadruzi 6", koja se iz tehničkih razloga, ali i lažinjanja i nesposobnosti i drugih učesnika, nije otkrila - kaže Đedović za Pink.rs i ponavlja:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Obećavam da će narod dobiti odgovore na sva pitanja, gledaoci će u prvih mesec dana znati sve, celu istinu iz šeste sezone "Zadruge". Gledaoci će imati potpuna saznanja i kompletnu istinu!

Marko je danas objavio fotografiju s Dejanom Dragojevićem, pobednikom pete "Zadruge", koji će mu, po svemu sudeći, biti najveća podrška.

Tako je rekao, ja mu verujem (smeh)! Dao sam mu materijal, ne samo za učesnike, već i za neke ljude koji bi se, eto tako, zakačili za mene, pošto sada verovatno nemaju za to m*da dok sam napolju. Načuo sam neke stvari, neki ljudi koji će ostati miševi zauvek... Znam za njih, za mnoge ljude koji će se kačiti na mene kada budem ušao, tako da sam ostavio sve dokaze - foto, video materijal, dokumentaciju, skrinšotove, prepiske... Voleo bih da laju, to bi značio njihov kraj.

Mensur Ajdarpašić će, takođe, učestovati u "Eliti", a u intervjuu za "Ekskluzivno" priznao je da ga raduje što će on i Đedović ponovo biti cimeri.

Ja sam sa Mensurom u dobrim odnosima, mislim da će tako i ostati. Samo se nadam da ove godine neće krenuti ona njegova stanja... Ali mislim da se niko ne vraća tamo gde je loše. To su bile stvari koje je istripovao u nekim trenucima, ali volim njega kao učesnika generalno, jako mi se to sviđa i sigurno ćemo se tamo družiti - zaključuje Đedović.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, 3. septembra u 21 čas kreće s emitovanjem "Elita", najskupkji i produkcijski najzahtevniji TV projekta Pinka koji će, nema sumnje, oduševiti vernu, milionsku publiku najgledanije televizije u Srbiji! Pink, koji je višestruko nagrađivana medijska kuća na svetskom nivou, ovaj put rešio je da prevaziđe sve do sada postignuto, te za novu TV sezonu priprema "Elitu" koja će, produkcijski i vizuelno, u senku baciti slične TV formate svetskih TV stanica, što se može naslutiti već po prvim, najavnim kadrovima. 

Autor: pink.rs