AKTUELNO

Još samo osam dana deli nas do velikog superfinala "Elite", kada će se saznati kome će narod ukazati najviše poverenja i dovesti na tron ovog megalomanskog projekta TV Pink.

S tim u vezi, situacija u Beloj kući je poput ringišpila - od svađa i drama, pa sve do ljubavnih veza i naizgled idealnih odnosa. Te tako, žiža intresovanja je situacija koja je zadesila Nenada Aleksića Ša, kada je Miona Jovanović bila na medenom mesecu sa svojim bivšim dečkom Stanislavom Krofakom i tom prilikom s njim igrala Igru istine.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs/Z. Veljković

Ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa bivšim učesnikom rijalitija "Zadruga", Markom Markovićem, koji je u veoma bliskom odnosu sa Ša, te se tom prilikom na samom početku razgovora osvrnuo na situaciju koja je zadesila Aleksića:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

- Što se tiče Mione i Ša, Ša je neko koga ja jako gotivim i neko s kim sam u odličnim odnosima još od "Zadruge 2" kad smo se i upoznali. Čovek koji ima 25 godina karijere i čije pesme su slušale sve generacije, nije smeo sebi da dozvoli da se ovako ponizi. Ona je evidentno sa njim zarad interesa, vidi se da ima emocija prema Stanislavu, to definitivno, ali sam gotovo siguran da će ga ostaviti po samom izlasku 1/1, jer da ne voli ni jedan odsto - rekao je Marković.

Foto: Instagram.com/@mmarkovic94

Odmah smo ga upitali kako gleda na burne svađe Žane Omnie i Uroša Rajačića, s obzirom da je sa Žanom Omniom i dalje u odnosu koji su njih dvoje definisali kao "veza bez veze".

- A šta da kažem za tog lika kog su istripovali da ima 300 hiljada pratilaca?! Nabijao se na rijaliti baš mnogo, ali je nezanimljiv totalno - zaključio je Marko za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: Nikola Žugić