AKTUELNO

Poznate ličnosti sa domaće javne scene punih 365 dana punili su naslovne strane domaćih novina i portala, a mi u nastavku pravimo osvrt na događaje o kojima se najviše pisalo u 2017. godini.

Proteklu 2017. godinu ispratili smo pesmom i veseljem, a u toku prošle godine našim poznatim ličnostima, pored radosnih stiuacija, dešavale su se i one manje lepe. Domaći estradnjaci punih 365 dana punili su naslovne strane novina i portala, a mi u nastavku pravimo osvrt svih stvari o kojima se najviše pričalo u godini iza nas.

1. BRAČNI BRODOLOM ACE LUKASA I SONJE VUKSANOVIĆ!

Foto: Andrej Nihil/Pink.rs

Jedan od najpopularnijih pevača na našim prostorima, Aca Lukas, i njegova izabranica Sonja Vuksanović, jedni su od onih koji su danima izazivali pažnju domaće javnosti. Sve je krenulo od trenutka kada se u medijima pojavila informacija da Sonja vara supruga sa košarkašem Markom Jarićem, što se Lukasu nije dopalo pa je brže-bolje predstavio novu devojku. Nakon toga, Sonja je svog supruga optužila za fizičko nasilje.

Draga moja ljubavi, doduše bivša, uvek si volela medije i da se slikaš! Uz mene ti je to dobro išlo. Ja ću majci svog deteta ipak ostaviti da se bavi onim što najviše voli i od mene niko neće čuti ništa ružno o tebi, jer si ipak majka moga deteta! Nameštaj afere ocu svog deteta, propagiraj se, reklamiraj se - napisao je između ostalog polovinom prošle godine Aca Lukas na profilima na svojim društvenim mrežama.

2. LJUBAVNA ROMANSA LUNE ĐOGANI I SLOBE RADANOVIĆA U RIJALITIJU ''ZADRUGA''!

Foto: RTV Pink

Prošlu godinu definitivno je obeležio rijaliti program "Zadruga", koji je svakoga dana ubedljivo bio najgledaniji program na našim prostorima, a taj trend nastavio se i već u prvim minutima Nove godine. Veliku pažlju privukli su pevač Sloba Radanović i modna blogerka i ćerka pevačice Anabele Atijas, Luna Đogani. Njihova veza ne bi se puno razlikovala od ostalih da Radanović nije oženjen. Nakon što su svima priznali šta osećaju jedno prema drugom, u "Zadrugu" je stiga i pevačeva supruga Kristina Kockar, koja se odlično slaže sa mužem i njegovom ljubavnicom, i koja je obavestila svog muža da i ona ima dečka, izvesnog Andriju Lazovića. Šta će se dalje dešavati u njihovim romansama, kao i da li će se Sloba i Kija razvesti nastavićemo svi zajedno da pratimo i u ovoj novoj 2018. godini.

3. RAZVOD ANE NIKOLIĆ I STEFANA ĐURIĆA RASTE!

Foto: Pink.rs

Prvo su sve iznenadili kada su objavili da su u vezi, a zatim i da su se tajno venčali. Nakon toga reper Stefan Đurić Rasta svojoj tadašnjoj supruzi Ani Nikolić napravio je ceo album koji je oborio sve rekorde slušanosti prošle godine, a onda su svoju ljubav krunisali naslednicom Tarom. Iako je delovalo da je u njihovoj zajednici sve idilično, ovaj par je odlučio da se razvede pod izgovorom da Ani smetaju Rastini postupci. Nikolićeva se nekoliko meseci nije pojaviljala u javnosti, a prvi nastup imala je za doček nove 2018. godine.

Tara ima najboljeg tatu na svetu, kog sam ja volela najviše na svetu. Jedna porodica se raspada... Nemojte biti tako zluradi i surovi. Od mene nikada ružnu reč nećete čuti... Kao što ne dozvoljavam nikome ružnu reč da izgovori o mom bivšem mužu. Ovo je moj najveći životni poraz i mnogo mi je teško. Imajte malo razumevanja i poštovanja prema meni i Stefanu, kao i našim porodicama. Hvala - napisala je Ana Nikolić pre nekoliko meseci na Instagramu.

4. NASILJE NAD MILICOM DABOVIĆ

Foto: Promo

Bivša košarkašica Milica Dabović iza sebe je imala burnu godinu, koja se na kraju srećno završila jer je ova sportiskinja postala mama dečaku Stefanu. Naime, nakon što je okončala ljubavnu dramu sa dečkom Simonom Šiklićem, ona je svoj bivšeg dragog optužila za fizičko nasilje. Kada je ostala u blagoslovenom stanju, postavilo se pitanje ko je otac njenog deteta. Nakon toga Milica je najavila venčanje sa misterioznim bogatašem iz Beča, Vukom Rotenom, da bi se kasnije po javnosti spekulisalo da se zapravo radi o izvesnom Ljubi sa Novog Beograda, koji je već u braku.

Pošto je video da je vrag odneo šalu i da u novonastaloj situaciji neće moći još dugo da se pretvara, rešio je da nestane iz njenog života. Samo se jednog jutra probudio i otišao s namerom da se nikad ne vrati - otkrio je izvor blizak paru.

5. BEJBI BUM NA JAVNOJ SCENI SRBIJE!

Prošla godina pamtiće se najviše po lepim stvarima, a pogotovu po rođenju mnogobrojnih naslednika naših javnih ličnosti. Voditeljka Pinka Jovana Joksimović i njen suprug pevač Željko Joksimović u godini iza nas postali su roditelji bliznakinja Ane i Srne. Majka je u 2017. godini posle dugogodišnje želje postala i pevačica Ana Nikolić, koja je rodila ćerku Taru. Dok je sestra Nataše Bekvalac, Kristina, svom nasledniku koga je dobila u prošloj godini dala ime Noa. Pevačica Jelena Kostov na svet je donela sina Miliju u febrauru 2017. godine, a supruga pevača Marka Bulata njihovu ljubav krunisala je rođenjem devojčice, dok je otac postao i bivši dečko pevačice Radmile Manojlović, Momir Gajić.

PROČITAJTE: CECA ZAPALILA BANJALUKU: U najluđoj noći zasijala je u beloj haljini, a ovako se u ponoć obratila publici! (FOTO+VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Aca Lukas

'