AKTUELNO

Voditeljka i glumica Nina Seničar ne krije ni da je imala odličnu zaradu još dok je bila na fakultetu.

Nina Seničar je slučajno uplovila u manekenske vode, a o iskustvu sa moćnim čovekom u modnoj industriji otvoreno je pričala.

- Dok sam studirala u Italiji, upoznala sam ujninog prijatelja, koji je bio vlasnik velike modne agencije u Milanu. Predložio mi je da uradimo probno slikanje, ali rekla sam mu da nemam vremena jer moram da učim. Međutim, nekako smo uspeli da se uskladimo i fotkala sam se. Ubrzo sam dobila prvi posao, bila je to revija donjeg veša. Zaradila sam 1.000 evra za jedan dan! Pitala sam se: "Je l' ovo moguće?" - ispričala je Nina nedavno u emisiji "Balkanskom ulicom" i dodala da nije napuštala studentski dom iako je mogla da plaća stan:

Foto: Instagram.com/ninasenicar

- To je bilo mnogo para za mene, jednu studentkinju... Ta ekonomska sloboda mi je dala krila, mogla sam lepo da planiram život, da ne moram autobusom za Beograd, već avionom... Živela sam dva paralelna života. S jedne strane, živela sam u sobici u skromnom studentskom domu, a s druge strane sam gradila uspešnu karijeru i sretala razne profile ljudi, koji imaju avione, kamione, helikoptere... Rešila sam da čvrsto stojim na zemlji i da "guram" fakultet koji mi je bio prioritet. Bila sam stipendista i na postdiplomskim studijama!

Autor: M.K.